Goliath Champion ve Surgeon

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve garfton01 tarafından 24 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Goliath Champion(%10 ŞP) ya da Goliath Surgeon(%6 TP - %6 ŞP)

1. Goliath Champion

56,3%
  2. Goliath Surgeon

43,8%
  1. garfton01

garfton01 User

Arkadaşlar hem rütbe hem de tecrübeye çok önem veren birisiyim. BL görevlerinde 1.5 m şeref veren görevdeyim. 22 seviye görevleri ise neredeyse bitmek üzere. Tüm destek paketlerini alarak bu görevleri topluca tamamlayıp en üst düzeyde tecrübe ve şeref puanı almayı düşünüyorum. Gemi tasarımından destek olarak Goliath Champion mu (%10 şeref) yoksa Goliath Surgeon mu (%6 tp- %6 şp) önerirsiniz? Sebebiyle beraber açıklarsanız çok memnun olurum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Ben de sizin gibi Şeref ve Tecrübe puanına önem verenlerdenim. İkisine birden önem verdiğim için ben şahsen Goliath Surgeon kullanmayı tercih ediyorum.

Ancak sıralamanızı yükseltmek istiyorsanız görevleri tamamlamadan önce görev ödüllerine dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.

Sıralamada toplam şeref puanınızın 1/100'ü alınırken toplam tecrübe puanınızın 1/100000'i alınmaktadır. Gerekli hesaplamaları gerçekleştirerek hangi gemi tasarımının daha çok getirisi olduğunu hesaplamınızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

hayaligenc ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. Sıralama ve rütbe için şeref daha önemli.

Benim tercihim
    Champion'dan yana.:)

4. Sıralama için tp, rütbe için şp desek daha doğru sanki

5. peki surgeon nasıl alıcaz 1 senedir uğraşıyorum :) konudan saptım kusura bakmayın.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Bazen bazı kapılarda hafta sonu ödülü olarak veriyor orayı takip edebilirsin :)