goliath için en iyi tasarım hangisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fdolgun00 tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fdolgun00

fdolgun00 User

arkadaşlar goliath için en iyi tasarım hangisi?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak konunuzu uygun bölüme taşınmıştır.

Ekipmanınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz ama %10 kalkan veren tasarımları kullanmanızı öneriyorum.

İyi forumlar

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Savaş için kullanacaksanız tekillik özelliği olan Venom olabilir,Spectrum da oyuncularımız arasında kullanımı yaygın olan bir tasarımdır.

iyi Forumlar.

4. fdolgun00

fdolgun00 User

tşk

5. Drowhake

Drowhake User

Merhaba dostum , eğer yaratık *mob işte saimon tallon falan* ' la çok vakit geçiyorsan ve yeterince bütçen yoksa *250.000 u.'luk olanlar için* Bastion iyidir.Ancak şuna dikkat etmelisin yaratık keserken etrafında dönüp hasar almıyorsan enforcer takabilirsin yani uzmansan ve ''-Ben zaten yaratıklarla takılıyorum hasarda almıyorum'' diyorsan enforcer.

Eğer bütçen yeterince iyiyse *250.000 uridium* bu seferde şöyle bir tavsiye vereceğim.Solace tasarımını listeden çıkar ekstra özelliği yeterince iyi değil.Amacın baskınsa yada kasılmaksa istediğin gibi venom dimisher sentiel spectrum tasarımlarını kullanabilirsin.Özelliklerini güzel bulduğunu yani.Kalkan ve vuruş konusunda yine yukarıdaki yazı geçerli.

Şeref puanın düşükse * (-) şeref puanından bahsediyorum Exaldet tasarımı senin için iyi olabilir.Şerefini normal düzeye getirene kadar.

Görev bitimlerinde Veteran tasarımı kullan böylece kolay bir şekilde tecrübe puanı kazanabilirsin.

6. fdolgun00

fdolgun00 User

harika yorum için tşk death note sever arkadaş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.