Goliath İçin İris Kasma Npcsi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Goliath kullanıyorum şuan hangardan 3. irisimi aldım irisi çabuk kasmak için hangi npcleri kesmeliyim.Gemim GOLİATH

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bence Geminin Gücünün yettiği her Npc yi kese bilirsin. Çöplerini toplayıp sat

Ayrıca eğer Skylap rafinen gelişmiş ise ordan hammedde gönderipte satıp kredi kasmış olursun.

İyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Modum arkadaş onu demiyor. İris i 6 level yapabilmek için hangi npc leri kesmem daha iyi olur demiş.

Senin soruna gelince ne kadar ödülü iyi güçlü npc kesersen o kadar hızlı level atlar. Ama sana tavsiyem 2.hangar alıp leonov koyup ksasılmandır. Leonovla daha hızlı level atlarlar.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bende Gücünün yettiği her şeyi kesmesini söyledim diğer irisler içinde kredi kasması için biraz yöntem sundum.

Ha iris kasmanın en iyi yöntemi kapı varmı bilmiyorum ama .

iyi forumlar.

5. Ek hangar yeri alıp oraya leonov koy her iris kasman gerektiği seferde leonov gemisine geç 10-15 dakikalık x-3 ve x-4 haritasındaki yaratıkları keserek kolaylıkla yapabilirsin.
    Ama goli ile dersen onunla hangisini kesersen kes çok daha fazla zaman alır ama mordon ve saimon kesmen daha iyi olacaktır.Gücün yetiyorsa goli ile sibelon ve devolarium da kesebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.