-GOLİATH KASILMA-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HARUN•PASA- tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR SİZDEN KASILMAYLA İLGİLİ BİRŞEY İSTEYECEĞİM -- GEMİM GOLİATH ÇEK CUMHURİYETİ 3TE OYNUYORUM 9 MP1, 3 LF3,3 LF2,3LÜ ROKETATAR VAR NEDEN ÇEKCUMHURİYETİ DİYE SORARSANIZ SAKİN BİR SERVER OLDUĞU İÇİN SEÇTİM :D NEREDE NEYLE KASILABİLİRİM ? X1 LAZERDE 1.200 VURUYORUM ^^

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

x-4 haritasında sibo boss sibo yada x-3te boss devo kesebilirsin

-HARUN•PASA- bunu beğendi.
  3. Yorumun için teşekkür ederim :)

4. Merhaba ,

Kredi varsa LF-2 ve B0-1 kalkan alın. Zamanla LF-3 ve B0-2 ile değiştirirsiniz. Ayrıca eski haritalarda x-3 ve x-4 haritasında kasabilirsiniz. Yeni haritalarda ise x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında kasabilirsiniz. Ayrıca görev yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Vaktinizi ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim :)

6. Merhaba ,

Rica ederim teşekkürler. Her zaman olmasa da arada sırada bölümdeki konulara fikrimi yazıyorum. :)

İyi forumlar.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Leonow almalısınız.Ev avantajı sayesinde eski maplerde rahat edersiniz.Eski haritadaki küçük yaratıkları keserek ve basit görevleri yaparak 15 lf3 15 bo2 olana kadar bu şekilde ilerlemeli sonra goliata geçmelisiniz.

İyi forumlar

8. Zaten eski gemim leonovdu almak istediğim gemi vengeanceydi fakat vengeanceye yüklü miktarda kredi bastıkları için goliatha 270.000 kredi basarak aldım ve büyük bir hata yaptım

Tavsiyeniz için teşekkürler :) "Bu arada senin uğurunla leonovu aldım 3 Adet lf3 3 adet lf2 taktım :D"

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.