goliath konfi önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nositral tarafından 8 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nositral

Nositral User

bana kasılmalık ve pvp lik könfi önerisi verecek varmı ? spearhead ve goliath için

Son düzenlenen: 8 Haziran 2016
  2. 1 konfi Ful hız ve yarım avcı yap irislere full kalkan koy konfi full hız full kalkan yap -Savaşma konfisi 1 konfi irisler ve gemine full lf3 lf4 diz avcı yap 2 konfiye full hız full kalkan koy Ağır konfi için 1 konfiye hız yerine kalkan koy irislere ve gemine full lf3 lf4 koy 2 konfiye full hız full kalkan koy ...Ama kendi konfini kendin ayarlar isen daha iyi olur mesela ben avcı konfisinde bazen 1 kalkan atıyorum irise ..Yarım avcı konf ile patlamadan uzun süre kasılabilirsin kasma konfisinde savaşma sakın düşman gelince 2 konfiye al portala git Konfileri yerli yerinde kullan savaşırken seprom aatmayı unutma kasarken promerium kullan daha kolay kasılırsın

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  3. Nositral

Nositral User

cevap için ve konfi önerisi için teşşekkür ederim de
    26lf3
    12 bo2 gerisi mavi kalkan
    2 iris 5 flax bunlara göre vere bilirseniz çok iyi olucak

Son düzenlenen: 9 Haziran 2016
  4. Bence gemiyi leonow yap alt haritalarda uri kasıl daha fazla uri kasarsın eğer pet var ise kamikaze at ufak yaratıklar hem yormuyor çabuk kesiliyor hemde büyük yaratıklardan daha fazla uri veriyor .goli için 1 konf full lf3 irislere 3 kalkan at 2 konfi gemine full lf3 irislere full kalkan ve gemiyede full hız koy alt haritalar eğer klanın veya saglam 1 arkadaşın yoksa en iyi kasılma haritalarıdır ..ve arada bir kamuflaj ile pvp yi dolaş kutu topla

5. Nositral

Nositral User

yorum için saol

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

LF_3 sayılarınız iyi gibi.

BO2 ve İrislerinizin sayısını arttırmalısınız.

Genelde yaratık konfisi,bir taraf full vuruş diğer tarafta hız ve kalkan dizilimi şeklinde olabilir.

X7 haritasında Kristallon keserek,kredi ve urıdıum kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Nositral

Nositral User

konu kapana bilir gerekli cevabı aldım

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.