Goliath Konfigürasyon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gemi Leonov. 13 levelim, 60k şeref var, skylab promerium yolluyorum sürekli. Ekipmanlar: 13 tane LF-3, 8 tane BO-2, 7 tane G3N-7900 ve 5 iris var. 5'li roketatar, işe yarayan tüm cpular ve 2 tanede arge var(her gün gelen günlük dosyalarıyla yaptım :D) Şimdi 15 LF-3, 15 BO-2 ve 15 G3N-7900 olunca goliath'a geçeceğim ya, o zaman goliath konfigürasyonu nasıl olsun? 2. konfi kaçış konfisi olacak 15 hız jeneratörü diroitlerde de kalkan olacak ama 1. konfi kasılma konfisine karar veremedim, mesela 1. konfide diroitler LF-3 olacak ama jeneratörler 15 BO-2 kalkan mı olacak? Çünkü 15 BO-2 olursa goliath yavaş olur gibime geliyor o yüzden soruyorum.

2. öyle olacak yavaş olur ama öyle zaten 2.konfide kris ararsın misal bulunca 1 e alıp kesersin

3. Ama mesela 1. konfide 150.000 kalkanım var diyelim 2. konfide de 90.000 kalkan var diyelim mesela bazen 2. konfiden 1. konfiye geçince 150.000 dan değil 50.000 dan başlatıyo bazen 60.000 dan mesela hatta bazen 0 dan başlatıyo onu nasıl çözücem

4. eğer 1.konfide hasar almış daha sonra kalkan yenilenmeden 2. konfiye geçtiysen 1.ye tekrar geçtiğinde 1.konfiyi değişitirdiğinde ne kadar kalkanın varsa o kadar kalkan çıkar yani hasar aldın diyelim 2 konfide de kalkanın bitti tamir olurken 2 konfiyi de açıp ikisininde kalkanının dolmasını beklemelisin konfilerin kalkanları birbirinden ayrı dolar

konfi ayarına gelince klasik konfi ayarları şunlar(goli için)
    kasılma ya da orta seviye bir gemi için ağır konfi: gemi içi 10 kalkan 5 hız diroitler ful lazer

avcı konfi için: gemi ful hız diroitler ful lf3 ya da diroitlerde 1-2 kalkan►(olası sağlam saldırılarda rakibin kalkanı varsa sabla hem kalkan çeker çeresin hem de 1-2 tane kalkan sayesinde ufak da olsa kalkan çekerken gelen kalkanın etkisiyle bazen dp ye hasar gitmesi yerine absorbe sağlayabilir)

Ne avcı ne ağır için::D gemi 10-11 hız 4-5 kalkan diroit ful lazer :D

Kaçış konfisi:gemi ful hız,diroitler ful kalkan

Olduğun yerde duracak millet sıkacaksa: :D gemi,diroit ful kalkan :D

5. Peki, ben goliath'a geçtim 3-8 de StrenueR keserek kasılıyorum 2. konfi zaten tamam 1. konfide gemide full kalkan var ama promeriumla besleme yaptım 1. konfide hız 360 sence yeterli mi yoksa bir kaç tane hız koyayım mı?

6. eğer 3-8 fazla baskın yemiyorsa avcı konfide de kasılabilirsin daha hızlı olur hem streuner kesersin hem kutu toplarsın mesela benim bu hesap 8 irs ful lf3 avcı konfide x-8 de kasılıyom günde 4-5 saattte 15-20 bin uri kasıyorum streuner grupları bulunca alayını kesiyom sonra sayıları azalınca gemi hızlı olduğundan hemen kutu toplamaya başlıyom ama tabi biraz sıkıcı oluyor orası ayrı ama kendini güvende hissetmiyorsan 4-5 tane kalkan koy bence fazlasına gerek yok zaten şu anki gemin bir ful saldırısına ağır konfideyken pek dayanamaz onu düşünürsek e streunerler de fazla hasar vermiyor zaten o yüzden max 4-5 kalkan yeterli bence ama tabi oyun tarzına ve haritanın basılması vs göre değişir kendini rahat hissetmiyorsan 9-10 kalkan koyup streunerlerin bol olduğu bölgelere geçip kasılabilirsin o sana kalmış tabi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.