Goliath Plus Hasar Oranı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 31 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Tayranos Centurion kullanıyorum. Goliath plus ile arasında kaldım. Goliath almaya değermi. Vuruş gücünü hesaplayan oldumu. Tyronos mu Goliath plus mı emin olamadım. Çünkü Goliathın pasif yetenekleri gelişebiliyor. Herhangi bir açıklamada bulamadım.

2. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Sanırım bu hesabı kimse yapamadı :)

3. DarwinTR

DarwinTR User

kafa kafaya gibiler ama modülsüz

4. smoonrise

smoonrise User

Oyun kimsede bu tür ince ve ayrıntılı hesaplar yapmaya heves bırakmadı ki ... belirli bir emek ve para harcamış olmasa çoğunluk kaçıp gidecek yüzüne dahi bakmayacak ,

Hesap işine gelirsek tam doğru ve kesin bir fikir söyleyemem ama modülsüz tyrannos bir tık önde , goli plus 1 lazer fazla ama tyrannos da %10 tasarım bonusu dmg var sanırım dmg bonusundan dolayı büyük bir fark olmasa bile önde , çıkan modüllere göre aradaki fark değişir tabi ama orta halli bile çıksa goli plus önde olur bence , hız konusunda en kötü %5 civarı hız olsa yine öne geçer delme modülü bulma konusunda ben zorlandım başkaları ne durumda bilmiyorum ama bu etkinlikte %10 delme çık nihayet ;):) tyrannosa bulmak gayet kolay xt modüllerinden yaratık kesme işlerinde etkinliklerde işe yarar bende hız gerektirmeyenlerde orcus hız gerekince tyrannos kullanıyordum onu goli plus olarak güncelledim mesela , hız artık çok büyük bir etken savaşlar ve kasılma etkinlik için bu yüzden goli plus hep önde olacak çok kötü modüller yoksa .

-By_CesuR- bunu beğendi.
  5. Bende Pve sunucusunda hesap açıp başlamıştım. Malum burada hız çok önemli değil. Dün Solaris plus birleştirdim ve goli plus da alamadığım dmg yi aldım. Desteklerle X2 mermisi ile 110k gördüm. Kendi pasif dmg bonusu (her modüle +3 dmg sanırım) ile bayağı fark yaratıyor. Ki bende sadece %10 lazer hasarı modülü var. İlerde modüllerle hasarı %20-25 lere çıkartırsam +%12 hasarda pasiften gelirse sanırım başka gemi kullanmam, mimesis isyanı gibi etkinlikler hariç (orada solace plus şart :D ) .

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. oben

oben User

aslında en kullanılacak etkinlik mimesis isyanı çift destekle saniyede doluyor yeteneği hele birde triskello varsa kırarsın parayı nasıl olsa patlayıp olduğun yerde doğuyorsun enerji transferi tamir robotlarıyla desteklersen iyi iş görür o kapıda ben aldım hazırladım 4 modülümde var iyi değiller ama pasif 12 bile iyi iş görür ben onunla oynayacam sıralamaya zorlayacam bot efendileri geçebilirsem meydan okuyacam onlara.
    birde bot efendilerin bazıları atılan grubu kabul ediyor1-2 soolace alırım gruba kırdım baraaay.

B.A.T.T.I.C.O.N bunu beğendi.
  7. yanlış bilmiyorsam;
    tyrannos centurion 15 lazer 16 jeneratör slotu %10 hasar +15(yüzde değil) hız bonusu
    goliath plus 18 lazer 18 jeneratör slotu %(5 hasar, 5 kalkan delme, 5 dp, 5 kalkan bonusu)(yüvsit 5 seviyesinde)
    + pysche goliath plus varsa grup içinde %10 hasar bonusu

-By_CesuR- bunu beğendi.
  8. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Solaris plusın her modüle +3 mü veriyor ? öyleyse çok iyi orcus gibi modülleri katlıyorsa süper. Goliath plus özellikleri arkadaşın paylaştığı gibiyse modüllerle ile tyronosu geçer gibi. Fakat Solaris plus için şöyle bir şey varmış. Forumda gördüm.

"uzun bir süre test ettikten sonra solaris psyche nin %10 hasar yerine hiç hasar artırmadığını gördüm"

"Amor solaris'i kullanan biri ile aynı grupta ve aynı haritada bulunuyor muydun ? Aksi taktirde %10 hasara erişemiyorsun . "

"Solaris gemisinin 2 tasarımı mevcut bu tasarımların 2 si de aynı haritada veya aynı grupta olmak zorundadır bonuslardan yararlanabilmek için."

Son düzenlenen: 2 Ocak 2024
  9. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Yaptığım araştırmaya göre Goliat plus modülsüz olarak hesaplandığında üstün çıkıyor. Modüller konulsada fark olacağını sanmıyorum.
    Pro lazer forumdaki bilgiye göre x1 ile ortalama 225,75 vuruyormuş bu hesaptan yola çıkarak. Droidlerdeki spartan gibi ek hasar ve besleme aşağıdaki hesaba dahil değildir.

Goliath Plus

Forumdaki bilgiye göre yuvsit seviyesine göre geminin vuruş gücüne en fazla %5 ekleniyor. Şöyle yuvsit 3 seviyesinde %3 hasar artıyor. yuvsit 4 te %4 hasar artışı gibi. Standart günlük giren birinde yuvsit seviyesi en az 3 veya 4 başladığına göre.

38 lazer x 225,75 = 8578,5 vuruş gücü
    %4 yuvsit bonusu 8578.5 *4 /100 = 343.14 bonus verir.

Toplam hasar = 8921.64

Tyronos Centurion

35 lazer x 225,75 = 7901,25
    %10 hasar bonusu gemiden = 790,125
    Toplam hasar = 8691,375

Bu hesaba göre Goliath Plus x1 ile Tyronos Centuriondan 230.265 daha güçlü vuruyor. Benzer güçte modüller takılsada Goliath plus sanırım yine geçecektir.
    Eğer yukarıda bahsedildiği Solaris plus modül başına %3 bonus veriyorsa Solaris plus hepsini geçer gibi duruyor.

Son düzenlenen: 2 Ocak 2024
  10. Evet solaris plusun modül yuvasına koyduğun her modüle (modül ne olursa olsun) karşılık ek %3 hasar bonusu var. Yani 4 yuvayıda doldurursan +%12 hasar bonusu kazanıyorsun, modüllerdeki hasar oranları hariç.
    Tüm gemilerin amor ve psyche tasarımları için geçerli bir durum ; Aynı grupta ve aynı haritada olunca geçerli oluyor ki zaten bu eşleşme olunca gemi parıldıyor.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  11. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Emeğinize sağlık teşekkürler. Tyranos Centurion ile Solaris plus karşılaştırdım. Ciddi fark var. Tyranos Centurionla yaptığım testlerde x1 ile pro lazerlerin 12 bin ile 14500 arası vurduğunu gördüm. Bu vuruşlara 5 inci bonus vuruş dahil değildir. Bu da demektir ki bir pro lazer ortalama 210 vuruyor. Aşağıdaki hesaba droit uçuş düzeni bonusu ve roket hasarları dahil değildir. X1 haritasında x1 cephane ile denendi.
    Solaris Plus gemisine 4 modül konuyor. Her modül için %3 hasar bonsu varmış. Aşağıda ekledim. Solaris plus elimde yok deneyemedim.

Tyronos Centurion
    35 lazer * 210 = 7350
    Gemi bonusu %10 = 735
    17 lvl lazer bonusu %8 = 588
    20 lvl neptune bonusu %5 = 367,5
    Seprom besleme %60 = 4410
    Spartan bonusu %10 = 735
    --------------
    Toplam 14185,5 vuruş gücü

Solaris Plus

38 lazer *210 = 7980
    17 lvl lazer %8 = 638,4
    20 lvl neptune %5 = 399
    Seprom %60 = 4788
    Spartan %10 = 798
    4 modül %12 = 957,6
    ----------
    Toplam 15561

Goliath plus

38 lazer *210 = 7980
    17 lvl lazer %8 = 638,4
    20 lvl neptune %5 = 399
    Seprom %60 = 4788
    Spartan %10 = 798
    Yuvsit 5 %5 = 399
    --------
    Toplam 15002

Bu zaferin galibi bence Solaris plus gibi duruyor.. Fakat Tyronusun 15 lazer slotu olmasına rağmen diğerlerinle kapıştığıda açıkça ortada.

Son düzenlenen: 4 Ocak 2024
    _evissaM_ bunu beğendi.
  12. Güzel çalışma olmuş üşenmemiş hesaplamışsın. Ben pve serverde oynadığım için 10 tane asmodeus lazeri yaptım ve 16 levele çıkardım, gerisi 16 level pro lazer. Peş peşe yaratık kesmen gereken durumlarda (asmodeus bonusundan yararlanmak için) müthiş dmg ler görüyorum yaratıklarda. İlerde asmodeus sayısını 18 e tamamlarsam ne olur düşünemiyorum. Valla ben solaris plusu sevdim gibi.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  13. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Petinize Pro lazer yerine pet lazeri takın. Çok fark ediyor.

14. bende goli plus var.ve bu saydıklarınıza ek argelerim var ve bunlardan sonra dmg bo1 dmg bo2 de var artı gemimi yeşilede boyuyolar.
    yani %10 da ordan geliyor.ve gemi yükseltme modülündende %16 geliyorken ve gruptada olduğum halde millet 300k civarı vuruyorken ben neden 200 k cvarı vurduğumu birileri açıklayabilirmi.hadi savaşın bi taktiği var diyor larda yaratıktamı taktik yapıyor arkadaş neden bu geminin dmg si düşük?
    millete hileci diyoruz ama birileri yanlış yapıyor dediğimde banlanmaktan bıktım doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarları bırakın artık.invoke dönüyoruz eziğiz giye çöp vermiyor yaratık.ful 17 lvl prometus lazerlerim var buarada.18 olanları söylemiyorum

15. smoonrise

smoonrise User

Yarın müsait bir zamanda senin için deniyecem tüm kombinasyonları ve kayıt edip paylaşırım durumu , uzun zamandır bl gürmedim bile ama bir bakmak lazım son durum nedir , bakıp yazarım yarın .

-By_CesuR- bunu beğendi.
  16. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Haklısın. Bazen grafik hatasından vurmuyor gibide olabiliyor. 300k vurabilir oda şöyle diye düşünüyorum. Ben bir kaç kez gördüm.

Normal haritada
    Pro lazerler her beş atışta bir bonus verir. Bu da bir pro 210 vuruyorsa +200 bonus alırsa beşinci atışta 410 vurur.
    Eğer siz CC-C cephanesi ile ateş ederseniz 6,5 kat fazla vurur. ozaman şöyle olur.
    15002 vuruşa senin %26 hasar bonusu eklersen 15002+3900,52=18902.52 yapar. Bu x1 cephanesi ile
    18902+18902 (bonus)=37804 yapar
    37804 x 6,5 = 245.726 yapar
    Buna roket hasarını geliştirmeli olarak eklerseniz 300.000 binleri görebilirsiniz. Diyeceksiniz ki roket okadar arttırmaz. Evet ama 12 bin temel hasarlı roket %20 bonus + %40 besleme bonusu epey bir vuruş yapar. Ayrıca unutmayalım bu hesaplamada pro lazerlerin ortalama vuruşunu (210) hesapladık. 225 vurduğuda oluyor. Bunuda dahil ederek 300 k vurduğunu söyleyen olabilir.

BL haritasında. çok rahat vurur.
    Yukarıda x1 haritası ve x1 cephane ile ve dikkat edersen proların gücünü ortalama vuruş olan 210 olarak 15002 vurduğunu paylaştım.
    Roket vuruşunu hiç hesaba katmadan. Peki ya BL haritasında olursan.

15002 vuruşa senin %26 hasar bonusu eklersen 15002+3900,52=18902.52 yapar. Bu x1 cephanesi ile
    CC-C PVE de 6,5 kat vuran cephane ile vursa
    18902.52 x 6,5 =122.866 vurur.
    BL haritası bonusu 3,5 katıdır
    122.866 x 3,5= 430.032 vurur

Bunda roket hasarı dahil değil. Ayrıca pro lazer temel hasar 210 dan hesaplandı. 225 ten hesaplarsak baya farkeder. En önemlisi de X7 cephanesi var onu hiç karıştırmadım. 7 kat vuruş gücü.

Birde gemimi yeşile boyadılar demişsin. Onu merak ettim o nasıl oluyor. Nasıl alabiliriz. %10 hasar vermesi çok iyi. Bende almak isterim.

Son düzenlenen: 5 Ocak 2024
  17. smoonrise

smoonrise User

Mümkün değil deneyip görmek anlamak invoke etrafı aynı eskisi gibi bot dolu bunlar pazar günü hadese gider o zaman yeniden bakmak lazım yoksa yaratık dahi göstermiyorlar dibinde doğmadı ise ...

İmpulsede en düşük 316k en yüksek 504k gördüm sade x4 roketler kapalı , %10 npc - hasar %23 - %15 npc hasarı modül - gemi goli plus bu bilgiler işine yarar mı bilmiyorum benim not aldıklarım bunlar mid bekledim baya doğmadı invoke ye bakma fırsatı olmadı olsa bile x4 ile zaten aynı miktar hasar alır A-bl lazeri ile fark yükseliyor onuda deneyemedim botlardan dolayı .

Enfeksiyon lazeri yada mayını ile oluyor o yeşil etki , ona oyunda çoğu oyuncu hastalık lazeride der PIB-100 lazeri ile ancak karşındaki oyuncu sana bunu bulaştırır eğer sen kendi kendine bunu bulaştırmak istiyorsa Enfeksiyon mayını alıp IM-01 onu etrafına bırakıp patlamasını beklemelisin o zaman etki ediyor %10 vuruş geldiği gibi hızınıda düşüyor bilgin olsun .

Son düzenlenen: 6 Ocak 2024
    -By_CesuR- bunu beğendi.
  18. cerberus(10npc hasarı 5lazer hasarı 10 kaçınma) neptün(5hasar) eklersek baya iyi senin modüllerle goli desteklere hiç değmiyom bile

19. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Boyadılar deyince bende tasarım var sandım. Teşekkürler. Yukarıdaki hesaplamaya destekleri de ekler x7 ile vurursam 940 k gördüm bl haritasında

20. işte o hasarı ben görebilmem için bo1 bo2 lere ek olarak
    eternal kapıdayım kapıdan aldığım desteklerle yani %20 hasar + %75 lazer hasarı
    + %35 roket hasarım olacakki bl haritasındaki yaratıklara ancak sizin hasarı vurabiliyor bu gemi
    benim anlıyamadığım o ! hadi roket hasarını geçtim saymıyalımda hasar artı lazer hasarı toplamda %95 eksik vuruyor gemi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.