Goliath Plus Hasar Oranı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 31 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Bendeki minimum vuruş 316k npc güçlendircisi olmasa 30k düşecek ve 270/280k vuracak modülümde %15 dmg var %1 % 2 diğer modüllerde hasar var etki eden onları eklemedim %3 dmglerin içinde var gemi içi full 16 lwl irislerde 3-4 tane 18 kalanı 17 lwl , bu bilgilere göre aradaki parça parça olan dmglerin oluşturacağından yüksek fark varsa haklısındır supporta yazmak lazım durumu baksınlar , benim san tavsiyem yüklü konfiyi silip elle manuel yüklemek yeniden denemek bazen bugda kalıyor envanter çok örneği var forumda konularda , başka gemilerde tasarımlarda denemeler yapmak modüllü modülsüz denemek gerekir diye düşünüyorum , çerez temizliği önbellek temizleme bile bir seçenek denemekte fayda var .
    Şüphelerin devam ederse en doğru seçenek supporta yazmak kalıyor .

-By_CesuR- bunu beğendi.
  2. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

O kadar az vurmanız ilginç. Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi bug olmuş olabilir. Banada aynı tavsiyede bulunmuş ve işe yaramıştı. Bence tavsiyesini dinleyin ve bir kez tüm konfiyi silip elle tekrar oluşturun. Bu oyun bazen çok garip davranıyor haklısınız.

3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Arkadaşlar Çok ilginç ki , 14 lazer slotlu Mimesis gemisi , yetenek açınca %25 lazer artışı sağlıyor. Konu başındaki hesaplamalar ile

Mimesis X1 16332 vuruyor.
    Tyranos Centurion 14185
    Solaris Plus 15561 ,
    Goliath Plus 15002 vuruyor.

Arada ciddi bir fark var. Geminin diğer yetenekleri düşünülürse rakipsiz olabilir.

Son düzenlenen: 10 Ocak 2024
  4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Merhaba arkadaşlar,

Konu sahibinin isteğine bağlı olarak konuyu kilitleyebilirim. @-By_CesuR-

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler. :rolleyes:

İyi forumlar. :)

5. konu kilitlenemeyecek kadar ucu açık bir konu.
    gemiler arası fark çok değil siz bana videodaki dmg nasıl olur onu açıklayın?
    gemi orkus 3 lazer slotu eksik ve orkusunda orkus özelliğiyle birbirini tamamlar diye düşünüyorum.alt sınır 350k dmg diyorken arkadaş 1milyon üstü dmg vuranlarıda gördüm.bu gemiler yanında bendeki gemi ne oluyor?
    eternal blaclight kapısında yaptım videoyu bazı burdan video atanların 10milyon 20-30milyon dmg vuranlarıda gördüğüm için burdan yaptım.hadi onlar hileci diyelim 1milyon vuranlara ne diyelim?
    hadi onlarada hilecimi diyelim benim gemiye bakınca?
    gemi nikini gizleme sebebim dost var düşman var görünüşünden korkup kırmızı olan klanın yanında bana kırmızı yakmaya cesaret edemeyenler bu ezik nasıl olsa bende kırmızı yakayım demesinler bu ezik gemiye diye gizledim .esasen bunca senenin emeğine haksızlık edilmesi insanı gerçekten kötü hissettiriyor

.Hakan. bunu beğendi.
  6. KESİNLİKLE anormal bir durum. Bende solaris plus var 4 modül yuvası dolu. Sadece %10 hasar modülüm var (gerisi dp,kalkan vs). 10 asmodeus gerisi prometheus (hepsi 16 lvl). Normal haritalarda npc hasarım X4 ile 140-150k civarı (pro bonusu hariç).
    Gerçekten çok ilginç. Ekmeğemi bastın ne yaptın :D

7. .Hakan.

.Hakan. Guest

Merhaba arkadaşlar,

Şüpheli durumları lütfen bizlere "Support" aracılığıyla iletiniz.
    Teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

8. bunları buradan yazmıyacaksak bu sayfalar neden burada.
    siz videoyu inceledinizmi? anormal veya şüpheli bir durum varmı onu söyleyin bana bende supporta şüpheli durum var diye ileteyim ki.ticket tekrarı var diye fırça yemeyelim

9. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Öncelikle sakin olunuz. :rolleyes:
    Genel bir mesaj ilettim sizlere.
    Şüpheli durumları mutlaka iletin diye.
    Ben kimse buraya yazmasın demedim. :)

İyi forumlar.

10. :) :) :)

hakan hocam hala cevap vermediniz soruma.sizlerinde fikirlerini merakımdan soruyorum.burada moderatörseniz oynuyorsunuz demektir oyunu. anormal değilmi gemideki dmg? benden zayıf gemilere patlamaktan bıktım arkadaşlar.patlamakda bişey değil patladıktan sonra ileri geri konuşanar yokmu klavyeyi kırdırıyorlar malesef..

.Hakan. bunu beğendi.
  11. smoonrise

smoonrise User

Kesin bir sorun var benim düşünceme göre , eğer bu videoyu supporta paylaşmadın ise bir Bl videosuda çekip hatta normal harita cubi talon gibi çeşitlendirip bunlar ile supporta başvur bence . Mevcut hangarı silip yeniden elle manuel yüklemeyi ve aynısını başka gemi hangarları içinde uygulayıp onlarında vuruşlarına bakmadan yazma bence ama bunları yaptın ise iş artık supporta kaldı bence .

.Hakan. bunu beğendi.
  12. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Evet, sorunlu gözüküyor lakin bu problem için benim elimden bir şey gelmiyor.
    Support ile bu konuyu görüşmeniz gerekiyor.
    Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşursunuz. :rolleyes:

Şimdilik size iyi dileklerde bulunuyorum.
    İyi forumlar dilerim. ;)

ACIMASIZ_ANT bunu beğendi.
  13. Goli plus için %28 oyuncu gemilerine hasar modulum var 1 m hasarı gördüm

14. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Lütfen benimle Discord üzerinden iletişime geçiniz. Forumdan sohbet bölümüne de konu açabilirsiniz.

İyi günler.

15. _evissaM_

_evissaM_ User

Araya bir soru da ben sikistirsam nasil olur?

Pro lazerleri droidlerden sonra P.E.T.'e takmak mi mantikli yoksa gemiye mi?
    Gemide duzgun modul yok, P.E.T.'te ise module ve protokoller 3 seviyede. Yuvsit ise 5. seviye.
    Gemide Hyperplasmoid LF4'leri tutarak az da olsa DP destegi saglayabiliyor.

16. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Ben gemiye takılmasını tercih ediyorum.
    Diğer arkadaşların da bu durum hakkında yorumlarını alabiliriz.

İyi oyunlar. ;)

Son düzenlenen: 23 Ocak 2024
    _evissaM_ bunu beğendi.
  17. tryhardD

tryhardD User

Son nerften önce 2 sene aralıksız mimesis oynayan ve nerften sonra oyunu bırakan biri olarak cevap vermem gerekiyor bu iddiana. O gördüğün %25 fazladan hasar öyle uçuk kaçık bir güçlendirme değil (özellikle orcusun modül katlama olayını düşünürsen). Hele de o güçlendirme için açık tutulması gereken yeteneğin uğraştırıcılığını da göz önüne alırsan. Bu geminin ne uçuk kaçık canı var, ne 800-850 hızı, ne de 18 lazeri... O yeteneği tam verimle kullanman için de diroide 2-3 kalkandan fazla koyamayacağın için teknik olarak yetenek aktif olmadığı sürece avcı konfiden daha zayıf bir konfi dizerek kullanman gerek ki yetenek aktif değilse sadece dezavantaj. Bu gemiyi tek kurtaran özelliği vardı: kaçınması. O yetenek de zaten kaçınmada tavan sınırı (%90-95) nedeniyle nerfliydi (tabi tüm modüllere ek kaçınma çıkardığını varsayıyorum bu konuda iyi şanslar... ). Tabi bu nerfi bile yetersiz gördüler ki üstüne yetenek aktif süresini nerflediler (30 saniye). Bu nerf yüzünden haritalarda ve kapılarda rahatça yaratık kesebilen ve haritada saldırıya uğradığında kendini bir nebzeye kadar koruyabilen bir gemi artık süre sınırı sebebiyle ne haritada yaratık kesmeye yarıyor ne de 30 saniyede kendisini savunabiliyor (o da 500-600 k hasar yiyip kalkanı kapanmazsa). Tabi bu yazdıklarım gemiyle daha önce oynamamış arkadaşlara bir şey ifade etmiyor olabilir, hiçbir modülü olmasa bile %60 kaçınma iyidir 2-3 atış kaçınsa yeter düşüncesinde olabilir. Ama bu gemiyle biraz oynamayı ve yeteneği 30 saniye sınırına kadar açık tutmayı ve bu esnada yaratık kesmeyi ve/veya savaşmayı denerseniz aslında gemiyi oynama zorluğunun yeteneğinin verdiği güçlendirmeye göre ne kadar orantısız olduğunu göreceksiniz...

18. şahin1

şahin1 User

paket fiyatları çok artmış amedeus lazer paketi 400 en düşük diğer paketlerde 250 den aşağı değil yani aic paketleri yani.

19. titans___

titans___ User

bu cita plus konusu ile alakalı bir şey diyeyim , seyahet yeteneği ekipman yüklemeden yani hız jenaröter de dahil gemide hiç bir şey takılı değilken seyahet özelliği çalıştırıp hız kaç oluyor bakdınız mı o zaman hız değişimi bende gördüm kalpdeyken ve çarkdayken denedim 540 a çıktı da 2 farklı diroit düzeninde aynı hız gösteriyordu deneyin bende mi öyle ve gemiye ekipman yüklenince seyahet açınca görünmüyor hız göstergesinde ve nimesis de ki özellik açılınca bunu sheprd plus bloke eder mi heralde ediyor ya da adam ema atınca kullanmalı ya da insta basdıktan sonra kullanmalı yani dikkat ustalık gerektiriyor ve kısa süreli çok da faydalı mı ? Gelelim videoya ben 1 milyon rsb ile göryorum ebedi kapı güzel destekler verirse ve NPC BO1 BO2 hasarlarım olursa ama avcı da vurmadan güve diroit tasarımı ile değil burgu ile ve stroke da keserken kalkan delmeler yerine NPC modüllerin varsa onlarla gir bende ve herkesde hem NPC hem düşmanlara karşı modüller var ve ani düşman baskınında düşman hasarı takmak uğraştırıyor , bunları tak çıkar ile uğraşmadan halledebilsek adamı kesdim sen oyuncumusun diyor dedim NPC modülleri takılı sustuydu yani chat de birbirlerine neler diyorlar çok iyi geminiz olması sizi dünyanın 9 uncu harikası yapıyor demek ki ve asmeduslaarı olan oyunculara sorucam, asmedus takarak ebedi yapmak BL yaratıkları geliyor ve dalgalar bitince tekrar atlayınca bu onun bonus vuruşunu azaltıyor mu diye sorucam hani etkinlik kapısında CCC lerim bitsede x4 RCB kullanarak 20 dakka altına düşebildim 19:53 Süresine yıllar sonra ulaşabildim kalkan delme yerine NPC hasarları ve diğer NPC BO1 BO2 Hasar dlb DMG BO1 ve BO2 destekleri modül toplamı 21 NPC hasar desteği de geçen sene mi you tube da 15 dakka da etkinlik kapısını bitiren video izlemiştim ödüller çok güzel de CCC yok 5 kapı da seri kullanmama anahtarla alsam da yetmiyceği için az olanlarda x4 ayarında vuruyor ve geçen space de CCC verirken trenlerden havayı almıştım önümüzde ki maçlara bakıcaz .

20. VIIIII

VIIIII User

Bu kadar uzun mesajlar yazmana ne gerek vardi, hic mi yorulmuyorsun yahu. ben kendimi deli sanıyordum taa ki seni gorene kadar sen uçmuş gidiyorsun :)

titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.