Destek Goliath Plus Özelliği Hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve arsimasari53 tarafından 21 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yetenek: YÜVSİT Geliştirmesi
    Bu, tüm P.E.T. 10 yeteneklerini %5 ve Goliath Plus’ın temel istatistiklerini maksimum %5 artıran pasif bir beceridir.
    • Etki: İstatistik başına artış hem P.E.T 10 yetenekleri hem de Goliath Plus istatistikleri için YÜVSİT seviyesi başına %1 artar
    • %1’lik bir tabandan maksimum %5’e kadar
    • İstatistik artışı, tüm buffların/debuffların nihai toplamının bir parçası olacak
      • Goliath Plus temel istatistikleri şunlara atıfta bulunur:
        • NPC Hasarı
        • PvP Hasarı
        • Can miktarı
        • Kalkan delme
        • lazer isabet şansı
        • kaçınma
    Şimdi Sorum Şu:
    Yüvsit 4 Diyelim Burdaki Özellikler %4 Gemi İçin Mi Aktif Olucak Pet İçin Mi?
    Ve Pet Kapalı Olsa Da İşe Yarıcakmı ?
    Yoksa Aktif Olması İçin Sürekli 5 Seviye Yüvsit Mi Olması Lazım Yoksa %1 İken De Özellikler %1 Mi Oluyor?
    Cevap Veren Herkese Teşekkür Ederim...

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Evet, yuvsit seviyeniz 4 ise %4 olarak bonus elde edersiniz ve pet kapalıyken bonuslardan faydalanamazsınız. Bonuslar geminiz için aktif olmaktadır.

İyi forumlar.

3. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Pusat plus'un ve solace plus'un pasif yeteneği nedir? Ben genelde pusat plus kullanıyorum. Pasif yeteneği var mı bilmiyorum

4. pusatla solacenin yok bildiğim kadarıyla solaris plusun var oda 4 yükseltme modülü takılıysa %12 vuruş extrası var.

5. Peki anladığım kadarı ile petin sürekli aktif kalması gerekiyor.

6. Pusat plus ın pasif yeteneği %5 ihtimalle aldığı hasarın %10 unu absorbe ediyor yani 10k hasar yicekse 9k hasar yiyor ve 900 can geliyor.

7. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

aaa doğru arada bi solace gibi işaret çıkarıyo gemi. unuttum ben onu.

evet. 5. seviye yüvsit pet beş dakika kapalı kalırsa 4. seviyeye düşer. 4'ten 3. seviyeye düşme ise 1 saatte olur. 3'ten düşmek için 1 gün gereklidir.
    oyuna giriş yaptığın gibi peti aç :D

8. _Blade_

Evet, doğru. Pet kapalıyken goliath plus'a herhangi bir bonus vermiyor. Ayrıca cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

9. Tamamdır Cevap Veren Herkese Teşekkür Ederim En İyisi 2. Plus Olarak Solace Ye Yönelicem Bu Gidişle :) Konu Kilitlenebilir.

10. _Blade_

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş