Goliath Plus Özellikleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve WATERDRAGON tarafından 6 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Goliath plus eski pasif yeteneği kaldırıldı mı ? Birde sizde ağırlıklı pve biraz pvp hasar odaklı bi gemi için hangi plus gemiyi tercih etmeliyim.

2. %15 npc dmg varsa solace plus, birtanede genel hasar düşürürsen mükemmel olur ama şuan en iyisi galiba pusat plus üstün hızından dolayı

3. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Goliath plus a pasif yeteneği hala aktif durumdadır. PVP ve PVE için modülünüze göre gemi seciniz.

Misal bende katlamasız Orcus da 17 Kalkan delme var Normal haritada npclerin kalkanları önce bitiyor :D Bu yüzden sizde modülünüze göre düşünün.

Saygılarımla,

Amiral34.

4. Bir şey sorcam bu pasif yetenek hala duruyorsa indeks de Yenilenmiş Plus gemileri kısmında Goliath Plus gemisinin açıklamasında neden yok? Yetenek açıklaması olan yazı arşive kaldırılmış ayrıca gayriresmi wiki sayfasında da bu yeteneğin kaldırıldığı yazıyor.

5. Amiral34

Amiral34 Guest

Basit şekilde bakarsanız pet aç kapa yaparak özelliğinin hala işe yaradığını görebilirsiniz.

tahir_47 bunu beğendi.
  6. Basit bir şekilde bakarsam Goliath Plus ımın olmadığını görüyorum:D, olsa zaten deneyip çalışıp çalışmadığını görür buraya yazma gereği duymazdım. Ben basit bir şekilde SSS İndeks ten aradığım bilgiyi öğrenmek isterdim ama ordan da elim boş döndüm, her şeyin indeks te yazdığını iddia eden bir admin vardı ondan rica ediyorum ona zahmet gelip indeks te bu konuyla ilgili kısmı güncellesin ikide bir sorup sizi meşgul ediyoruz sonra.:)

7. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

SSS güncellenmiştir.

Bu kim :D

Son düzenlenen: 7 Haziran 2022
  8. Güncellediğiniz için çok teşekkür ederim.:)
    Adını vermek istemiyorum ama baş harfi @.Mephistos.:D , ilerleyen zamanlarda da kendisinin engin bilgisinden yararlanmayı dört gözle bekliyorum.:)

Son düzenlenen: 8 Haziran 2022

Sayfayı Paylaş