Goliath sahibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UranüsTuran tarafından 23 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna bugün başladım 40.000 uriudumluk turuncu goliathı almak istiyorum ama sadece goliath sahibi olduğunda kullanabilirsin diyor Arkadaşlar goliath sahibi nasıl olacağım Yardım edermisiniz

2. klonaskeri

klonaskeri User

kardeşim açık arttırmaya girip goliatha teklif vermen gerekiyor. rahat alabilirsin ama bence yeni başladıysan açık arttırmadan cüzzi bir miktar crediye leonov al. Skylabını geliştir ve gemine promerium sevkiyatı yap.bu şekilde credi kasrsın.Kastığın crediye flax al 10k uri ile de ilk ırisini al. Bence ilk gün ise boşuna çabalama. Oyunda ilk goliathla başlamak pek mantıklı değildir.Geminde önce hız(7900 en iyisi)+kalkan(Bo2 kalkanı) ve lf3 silahını alman gerek.Ama hiçbirini uri ile almanı tavsiye etmem(İstersen hızları alabilirsin)Sen gemiyi almak yerine bence önce credi kas.Yanlış bilmiyorsam birçok tasarımı açık arttırmadan credi ile alabilirsin. Bir bak belki orada turuncu golaith da vardır

İyi oyunlar :D

3. Turuncu goliatha kafayı koydum :D leonov neden alayımki goliath daha iyi ve herkes onu kullanıyor

-_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  4. Boşuna uri vrme ona. urin ile 4 lf3 al. ardından goliathı açık artırmadan al . ardından çok istiyosan amber alırsın ama ben sana enforcer ı öneryiorm

klonaskeri bunu beğendi.
  5. spLaTT^^

spLaTT^^ User

kardeşim leonow al diyen arkadaşım doğru söylüyor bede goliaht kullanıyorum ama 44 lf4 10 rirs havoc ve herküllerim tamam geliştirmelerim 16 ilk başladığımda leonow ile kastım ama bilgine :D:D

klonaskeri bunu beğendi.
  6. klonaskeri

klonaskeri User

senin gemin ne ki goliath alacaksın? Bazıları gemiye 10 lf4 çıkarıp da goliye geçebiliyor.Çok zorluk çekersin.

7. klonaskeri

klonaskeri User

cerrah kardeşim sana %100 katılıyorum. Aga şu oyunda gelişmekte olan birinin sırf görünüş olarak bir şey alması çok saçma. Git vega avence al onu diz hem rahat kaçarsın elit döşeyince.Sen şimdiden yeteneksiz,avantajsız ve senin için henüz kullanılması olanaksız bir gemi alırsan seni oyunda yaşatmazlar :D

8. klonaskeri

klonaskeri User

helal olsun :D

9. Leo olayını çok bilmem ama tavsiyem enforcer al ve ileri haritalara gidebileceğin kadar git. Arkadaşlrın ile birlikte kasıl.

10. Sağolasın ;)

11. Leonov almalısın. İlk 4 haritada gemiye takılan lazerlerin vuruş gücünü 2 kat, gemiye takılan kalkan jeneratörlerini de 2 kat artırıyor. Ayrıca roketlerin hasarınında 2 kat artması çok güzel bir özellik :) Yeni başlayanlar için çok iyi bir gemi. Bu gemiye 500.000 credits gibi ucuz rakamlara sahip olabilirsiniz. Goliatha 15 lf3 (10.000 uridiumluk lazer) ve 15 bo2 (10.000 uridiumluk kalkan) olmadan geçmenizi tavsiye etmem.

12. Kesinlikle leonov almalısın.

13. bi hesap yapalım. (3 lf3 gerisi lf2 bir gemi içindir bunlar)
    leonov olsan ve 3 lf3 ün olsa sadece gemideki lazerler 1050 vurur.
    Goliath olsan ve 3 lf3 ün olsa sadece gemideki lazerler 1650 vurur.
    Bu yüzden goliath. Üstelik vuruş tasarımı vuruşunu yüzde beş artırır. Droidlerle daha yüksek değerler görürsün ama goliathla kasılcaksan lf3 gibi daha değerli lazerlerini droidlerine koy.

14. Cerrah kardeşim yaptığın hesap yanlış Leonov x2 bonusuyla beraber 150x2x3=900 100x2x3=600 900+600=1500 vurur. 150x3=450 100x12=1200 1200+450=1650 Arada 150 fark var bu fark için goliath kesinlikle değmez üstüne leonov x2 roket hasariyla kesinlikle goliathdan daha ezici üstünlüğe sahip. Gemi en az 20 lf3 olmadan leonovdan vazgeçilmez. leonovu da uriyle alma sakın ticaretten al. tr1 eic isen gel yardım ederim.

15. Diriliş27

Diriliş27 User

kardeş leonov al o 40k uriyede ilk 2 irisi al gerisini crediyle flax alırsın sonra credi kas acık artırmada bütün goliath tasarımlarına teklif ver canın sıkılınca deişik tasarım kullanırsın bende ful lf3 bo2 elit hız var 15 lf3 yapana kadar goliatha gecmedim ve leonovun kalkanını fullediğin zaman iyi dayanırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.