Bug / Oyun hatasi Goliath Saturn Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 12 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese selamlar ,

Bundan yaklaşık 5 sene önce kronos kapısını yapmıştım , fakat şimdi fark ettim ki saturn tasarımıma erişemiyorum bu herkeste olan bir şey mi yoksa sadece benim gemide olan bir şey mi ?

Gemimde ufak bir envanter temizliği yaparken fark ettim bu durumu , gereksiz LF-3 ve BO-2'leri benzeri gereksiz ekipmanları kaldırıyordum.

Kapının yapıldığına dair geminin kayıtlarınada bakabilirsiniz kronos tacım var.

KüçükKurt bunu beğendi.
  2. Kapıyı her yapışında saturn garanti verilmiyor , saturn verildiğine emin misin ? 5 sene olmuş belki yanlış hatırlıyorsundur diye sordum

3. Saturn vardı ya çıkmıştı diye hatırlıyorum :eek:

Pek sanmıyorum satmış olamam gemi tasarımlarına dokunmadım.

KüçükKurt bunu beğendi.
  4. Kronostan şans eseri düşüyor saturn knk yanlış hatırlıyor olabilirsin bir de bu eski sistemde de tasarım olarak geçiyordu satamıyordun

BelongDemirhan bunu beğendi.
  5. haklısın tasarımlar satılmıyordu gemiyle karıştırmışım

6. Tamam şimdi hatırladım , evet kronosu 2 kere yapmıştım ikisindede çıkmadı doğru...

Yanlış hatırlamışım kusura bakmayın konu kitlenebilir... Sizide uğraştırdık.

7. Ne demek maksat muhabbet olsun. :):)

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Mesajlarda da belirtildiği gibi satürn tasarımı şansa bağlı olarak kronos kapısından düşmektedir. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.