Goliath Skin Yeteneği Süreleri Azaltılabilir.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __-DeSTiNY-__ tarafından 23 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Goliath Skin Yeteneği Süreleri Azaltılabilir.

1. olsun mu?

oy sayısı 4
    50,0%
  2. Olmasın mı?

oy sayısı 4
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi NPC kesmeye yönelik özel droit tasarımları, lazerler çıkmaya başladı. Bunlar bizi biraz hızlandırdı ancak yinede yeterli görmüyorum. Bana yeşil kutudan Venom tasarımı düştü. Herşey güzel, ama ben daha irisleri fulleyememiş bir gemiyim. Yeteneği npc keserken dolar dolmaz atmam gerekiyor. Ama 20dk bekleme süresi çok fazla. Sadece NPC'lere attığımızda 5dk'lik bekleme süresi olsa fena mı olurdu? 250k urilik bir skinin, olması gerektiği gibi daha çok işlevi olurdu. Diğer skinler için bir şey diyemeyeceğim, zira kullanmadım, ama eminim onlarada yarar.

Eskiden 2 saat gibi saçma bir süresi vardı. Sonra 20'ye indi. "Neyine yetmiyor?" diyenler olabilir, doğrudur. ama gel gelelim, 150-180k atan adamların yanında şuncacık şeyin etkisi, sadece oyunda nispeten yeni olanlara olur. İnsanlar venom almak için uridium basabilir zira bu büyük bir güçlendirme olur.

Ne dersiniz?

Değişiklik:
    -Sadece NPC'ler de süresi 5dk'ya inecek. Yine oyunculara atınca 20 dk.
    -Aynı npc'ye tekrar atma süresi 20 dk olacak. Eskisiyle aynı hesap.
    -En azından kapı yaparken falan bu süre kısaltma uygulanabilir.

Son düzenlenen: 24 Ekim 2015
  2. Yok daha neler.

Goliath zaten çok fazla vuran bir gemi yetenekleri ile zaten kale oluyor sürelerin kısaltılması oyunu olumsuz etkileyecektir. 10 dk bence makul.

he vengance turbosunu 3 dk ya indir desen anlarım neticede pusatlar var

ama olumsuz bakmaktayım.

GREED bunu beğendi.
  3. Hocam bak orda NPC'ler için yazıyor :D Hayırdır tallonla VS mi atacaksın :D
    edit: Düzenleme yaptım. Bence böyle daha iyi oldu. ama oldu yani ya.

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Olabilir ama bana saçma geldi biraz 5 dk olayı. Başka npc ye 5 dk bir aynısına 20 dk bir boşuna acılan bir konu düşüncem.

5. Siz x1'le 15k atıyonuz normal. Bizim bir kris kesmemiz yetenek ile tam 1 dakika sürüyor. 4k vuruyorum. Sepromlu 500 kredili roket atıyorum. Credili 5li atıyorum aynı anda. Millet bu skini alıyor. Biraz işe yarasın değil mi? Hem iyi de satar. Herkesin açık arttırmadan alacak gücü yok bunu.

6. Tamamda bu tasarımlar yaratık kesmek için dizayn edilmemiş :D

adam kesmek için dizayn edilmiş :)

GREED ve Darion26 bunu beğendi.
  7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Siz derken başkası adına konuş kalkan kullanmadan sepromlu normal droit tasarımlarıyla 8 k vuruyorum x1 le geri kalan her şey kredili Cephaneler olarak bu arada Su Anda gemimde venom tasarımı takılı.(en sevdiğim tasarımdır kendisi)

8. O zmn npc'ye atılmasın umutlanıyoruz şurda :D Noob olupta bir şekilde edinenler çok seviyor npc'ye atmayı :D

Yine benim iki katım. Yine çok daha hızlı kesiyorsun. VS'lerde yine herşey aynı olacak. Niye kasılma faslının zor olmasını bu kadar istiyorsun?

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

gemine kalkan yerine hız ve lf3 koy sepromla besle al sana hasar ! kaça kaça yaratıkları kes zor olması konusuna gelirsek oyun zaten zor.

10. Sonra elitin biri gelsin tek atsın. Bi günde 20 kere admlardan kaçıyorum. O zaman daha saçma olur.

11. DraydiBoy

DraydiBoy User

yapacak bir şey yok 2. konfi boşta duracak ya sanki 2yide full kalan yaparsın oh mis

12. Darion26

Darion26 User

Bişey sorucam acaba savunma tasarımları ne olucak ? örn. ben şimşek vegayım 8dk mı o civarlarda yetenek doluyo buna ne gelicek ? yada spectrum veya sentinel için sürelere nasıl bişey yapılacak ? bunlarıda açıklarsan sevinirim.
    not: Ayrıca 4k vuruyorum demişsin bende o civarlar vuruyorum. yani fazla vuruyon biz ezilelim diye - veriyosun deme. Bu arada gemimde diminisher var.

Son düzenlenen: 24 Ekim 2015
  13. Yani şöyle bir bakınca güzel bir olay gibi geliyor ama haritalarda üzerinde venom olup kaçışan npcler olacak. Bir şeyler eksik gibi konu içeriğinde sabah sersemliği oldu galiba bulamıyorum :confused:

14. o zmanda kaçamazsın arkadaşım. Derdim zaten elitlerle değil bak. Elit adam zaten yapar işini, o tasarımdan gelen 3-5 dmg'ye çooookk ta fazla bir ihtiyacı olmayacak. Sadece npc'ye fazla vurmak için diyorum ben. Yeterli değil artık o süre.

İşte kullanmadığımdan bilemiyorum dedim. Hepsine kendi içinde bir iyileştirme getirilebilir ama yani çokmu zorki. Yani bilmiyorum, her yerde böyle olmasa da olur mesela kapı yaparken sürenin daha kısa olması gibi seçebekler olabilir.

npc sayısı artar sorun kalmaz boşver kaçışsınlar :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.