Goliath tasarım önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

Merhaba öncelikle.

uri falan kasıyım derken baya bir kredi birikti bunları pazardan credi ile tasarım almayı planlıyorum. gemi özellikleri falan herşeyi full 24 arge 8 ıris 2 havoc lf3 le ve bo 2 ler full
    credi ile yapacak bişi kalmadı tasarıma vericeğim credileri.

şu üç tasarım hakkında yorumlarınızı, tavsiyelerinizi ve oynanış şekillerini yazarsanız çok mutlu olurum.

diroit dizyanı olarak elmas , kalp , güve ve yarasa mevcut nasıl hangi tasarımda hangi diroit dizyanını kullanmalıyım ek olarak onlarıda yazarsanız çok mutlu olurum

Tasarımları söylüyorum

Spectrum Diminisher Sentinel , diğerleri beni ilgilendirmiyor şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba ,

Kullanım amacına göre tasarımlar değişebiliyor. Siz genel olarak hangi amaç için tasarım düşünüyorsunuz ?

İyi forumlar.

3. Kral-87

Kral-87 User

gerek kasılma gerek vs lik ve baskınlık olursa iyi olur benim kafamda sentinel ve diminsher kaldı sizce hangisi daha iyi , ve özellikleri nelerdir ne işe yarıyor özellikleri ? .

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Diminisherin kalkan zayiflatma ozelligi var+enforcer gibi %5 vurus gucu veriyor
    Sentinel ise bastion tasarimdaki gibi %10 kalkan gucu veriyor+kale kalkan ozelligi sayesinde dusmanin vurdugu bazi lazerler bloke oluyormus.Sen vslik yada baskinlik istiyorsan bence sentineli secmelisin

5. Kral-87

Kral-87 User

yeteneklerin soğuma süreleri kaçar dakika ?

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Dimi 1 dk sentinel 2dk

7. Kral-87

Kral-87 User

soğuma süresi derken yeteneği kullandığımda bekliyeceğim süreyi söylemiştim neyse bunuda bildim iyi oldu.

bu arada sentinel ile hangi diroit dizyanı iyi gider

yorumlarınız için teşekkürler.

8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

K.b :) soguma sureleri 2 saat

9. aries123

aries123 User

Ben spectrum u tercih edirdim kredi ile tasarım almak istesem.
    Edit: spectrum mevcut

10. atacanka

atacanka User

solace tasarımın soğuma süresi ne kadar

11. 20 dk soguma süresi var

12. 2 saat derken o zaman hiçbir tasarımı almayalım :D soğuma süreleri 20 dk kardeşim

simdi kardeşim bu tamamen sana bağlı açıkçası kasilirken spectrum hicbir ise yaramaz ama pvpde en iyi tasarım bence spectrum dur Eğer kasikmak için bir tasarım istiyorsan bence kesinlikle sentineli seçmelisin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2015
  13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Valla bende bi sitenin yalancısıyım bi sitede oyle gordum yada ben yanlış gordum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.