Goliath Tasarım Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cillos™ tarafından 25 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi ikisi?

1. Diminisher

35,7%
  2. Spectrum

64,3%
  3. Solace

57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Elimde 1 milyar kredi var. Montajdan da spectrum/diminisher/solace den bir tanesini yapabilecek kadar ekipman var.
    Bu 3 tasarımdan birini açık artırmadan almayı, bir tanesini de montajdan yapmayı düşünüyorum.
    Hangi ikisini almalıyım? Neden?
    Kredi hakkında başka bir tavsiyeniz varsa söyleyebilirsiniz, uzun süredir kredi biriktikçe birikti harcayacak yer bulamadım ben de 1 tasarım almaya karar verdim.

Not: Gemi full iris, lf-3 ve sentinel-venom-aegis elite-citadel-spearhead mevcut. Yani tasarımlardan alabileceğim sadece bu üçü kaldı.

2. WolfWar

WolfWar User

Ne için alcaksın vs için mi kasılmak için mi ? VS içinse spektrum kasılmak içinse de solace tavsiye ederim. Ayrıyeten karantina yapmaya başlarsan solace fazlasıyla faydalı olacaktır :)

Cillos™ bunu beğendi.
  3. Solace şu aralar çok kullanışlı,kalp ve full hercules ile can basarsan yaklaşık 250k can yenilenmesi oluyor(dp destekli gemide). Ve gelgelelim ki bu yeteneğin soğuma süresi sadece 1.30 dakika. Diğer önerim iseSpectrum tasarımıydı ancak denge yamasından sonra oyuncuların çoğunun Sentinel'e yöneleceğini düşünüyorum. Aktif yetenek süresi eski sistemdekine yakın olacak.

Son düzenlenen: 25 Kasım 2017
    Cillos™ bunu beğendi.
  4. Cillos™

Cillos™ User

Hem kasılmalık hem vslik hem de kaçış için lazım. Sayborg filan daldığı zaman kaçabilmek için spectrum daha iyi gibi sanki.
    Herkül ve kalp uçuş düzenim yok maalesef :( 10 gün dp desteği mevcut, golide 360k dpyi görebiliyorum

Ayrıca bildiğim kadarıyla sentinel şu ana göre daha güçlü olacak ama eski gücünde olmayacak. Yanlış hatırlamıyorsam eskiden 90 saniyeydi sentinelin yeteneği. Şimdi dengeleme yamasından sonra 65 saniye olacak

5. Evet eskiden savaşlar daha uzun sürüyordu ama :) Şimdi gelen geçen tek atıyor,yani 65 saniye de gayet uzun sayılır :)

Cillos™ bunu beğendi.
  6. Solace kesinlikle olmalı, son güncellemeyle yetenek süresinin kısalığı sebebiyle baya tercih edilir durumda. Haritada kasılırken dahi kullanabilirsin.
    ikinci olarak Diminisher öneririm, kapılarda(galaksi ve etkinlik), yine diğer hasarın önemli olduğu etkinliklerde kullanabilirsin.

Cillos™ bunu beğendi.
  7. Prophecy

Prophecy User

Solace ve Diminisher al bence

Cillos™ bunu beğendi.
  8. Cillos™

Cillos™ User

Yabancı sunucuda oynadığım için açık artırma gece 2 de bitiyordu beklemeyip spectruma 550m basıp uyudum, son dakika birisi 550m+10k basıp almış :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.