Destek goliath tasarımı hak.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 22 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar sayın modum kolay gelsin. goli tasarımı alıcamda ilk olarak ( ilk olarak hangi tasarımı almalıyım? )

ben oynayış tarzımı söyleyeyim size ona göre bana şundan alın falan diyin. ben avcı olmak istemiyorum acıkcası şurda toplasanız 4 5 aydır oynuyorum ve golim yarı full sayılır . Burdaki uzaman arkadasların yanına bile yaklasamam ben o yüzden kasılabileceğim uber olsun cubi falan olsun vede az cok vs lerde iyi olsun savunmada güzel olsun bir tasarım söylerseniz mutlu olurum.

2. Merhaba ,

İlk olarak oyun tarzınız ile bitmiyor. Yani gemi , ekipman , arge v.b. bilgilerinizi de yazarsanız çok daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 31 lf3 16 bo2 15 elit hız. 8 iris . gemi goliath . arge 8 bunlar sayın modum.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama şuan ki durumunuza baktığımda uridium ile tasarım almanızı önermem. İlk olarak uridium ile Apis ve Zeus gününde anahtar açmanızı ve açtığınız anahtarlar ile hem 9 ve 10. irislerinizi tamamlarken bir yandan da arge sayınızı artırmış olursunuz.

İyi Forumlar

5. peki apis ve zeus günlerinde actıgım zaman max kac parca gelebiliyor? yani 1 kutuda 3 5 tane falanmı yoksa fazlamı. biraz sans işi ama yinede ne kadar gelebliyor ? birde o özel günlerde tasarım cıkıyormu ?

6. Merhaba ,

Açtığınız kutu sayısına , kaç kişinin topladığına ve ayrıca şansınıza bağlı olarak değişir. Bir kutu açtığınızda çıkarsa 1 tane Apis , Zeus parçası yada LF-4 çıkar yani fazla fazla çıkmaz.

İyi forumlar.

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Özel günlerde de goliath ve vega tasarımları çıkmaktadır. Ayrıca açmış olduğunuz ganimet kutularından alacağınız parça sayısı birdir. Apis ve Zeus hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Korsan sandığı hakkında da buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. tesekkurler konuyu kapatabilirsiniz

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.