Goliath Tasarımı Kararsızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YamatoVardıBirZamanlar tarafından 18 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba, birleştirmeden goliath tasarımı alacağım. Fakat hangisini alsam diye kararsız kaldım. Venom Spectrum Diminisher Solace bu 4ünden birisini alacağım. Kısaca oyun tarzımdan bahsedeyim. Ben tek takılırım, x3 x4te uri kasarım ya da tallon kesip kredi kasarım. Gemim 8iris full lf3 bo2 hız ve bir tane de lf4 üm var. Şimdi biraz araştırdığıma göre spectrum gemisi bir saldırıdan kaçmak için birebir bir gemiymiş. Fakat benim bununla pek bir derdim yok genellikle yaratıklardan kasıldığım için spectrumun özelliği pekte etkili olmuycak benim için kanaatindeyim zaten toplasak 5k anca vuruyorum özelliği bi açsam yarıya düşecek , mesela tallon keserken düşünürsek 2,5k vura vura hiç canını bile indiremem. Onun dışında venomu ele alırsam %5 hasar vermesi ve tekillik sayesinde 180k hasar vermesi beni ona biraz daha yakın tutuyor. Tekrar dile getireyim şuan amacımın npclerde kasılmak olduğunu ele alırsak. Solace düşünmüyorum. Diminisher hakkındada pek bir bilgim yok açıkcası venomla arasında kaldım diyebilirim. sonuç olarak bana en yakın gelen venom daha sonra diminisher daha sonra spectrum oluyor. Kapı henüz hiç yapmadım, bi yandan uri biriktirip arge kasıcam. Daha ilerde diğer tasarımlarıda alacağımı varsayarsak ilk olarak hangisini almamı tavsiye edersiniz nedenleriyle anlattığım oyun tarzına bağdaştırarak yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

2. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

en iyisi spectrum diyorlar ama diğer arkadaşlarda öneride bulunsun

3. Spek istemiyosan venom al tekilllik yetenegiyle ek hasar verirsin

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İlk olarak Spectrum tasarımını almanızı öneririm.

Solace tasarımıda güzel tabiki. :)

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.