goliath tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †•»Sімоиа♥ЯΞD♥«•† tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm aegis elite var 2. hangar goliath 25 arge 1 mil credi var 8 iris 3 lf 4 25 lf3 25 bo 2 var baskın icin güve aldım ve kalp aldım bide elmas tasarımı var şimdi ticaretten baskına uygun bir tasarım düşünüyorrum spectrum yada sentinel siz hagisini önerirsiniz bu tasarımlarda güve kullanabılrmıyım ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güveyi hasar desteği veren bir tasarımla kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü ne kadar yüksek hasar verirseniz o kadar fazla etkisini görürsünüz.

İyi forumlar

3. peki sentınelın savunamsı mı daha güclu ws de yoksa spectummu ? kalp yada kıskac alabılırım bu tasarımlara uygun

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer savunma içinse spectrum ile 2 3 kişinin arasından kaçabilirsiniz patlamadan.

İyi forumlar

5. spectumda kalp kullana bılırm ozaman tşkr ederım pekı sentınel almamın bana pek bır yararı olmaz o zaman ?

6. Bnce spectrum ben spertrum kullanırdım 2-3 ksınına arasına gırersınız 102 ksıı alıp kacabılırsınız.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu yüksek vuruş oranlarında vereceği miktar az olduğundan ben pek olumlu bakmıyorum ancak grup savaşında olabilir.

İyi forumlar

8. bak sımdı sentinelsın karsındaki spektrumsa eger senın ve onun oynayısına gore deişir sen sentinel olarak yavaslatıp ozelligini bosuna goturursen sen ustunsun yok sentınelı actın oda sana spectrumu yedırttı yanı ozellıgı varken hep vurursa spectrum her daim ustundur bu sadece savas esnasındaki taktıklerle ılgılıdır yoksa tasarımız sadece hasar bakımından yorarsan sentınel en ıyısı ama dedıgım unsurları goze alıp duzgun manevralar yaparsan tasarım hıc bısey yanı onemlı olan ounculuk gınede 2-3 kısıyle savasacaksan kalkan cekere sentınel 1 numaradır ama dırek sonuc alıyım dersen spectrum yanı o olmadan o olur denmıyo 2 sıde olacak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.