Goliath ve Droid Tasarımları Bilgilerndirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BELA__ tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BELA__

BELA__ User

Şimdi bende 5 özel goliath tasarmı ve tüm uçuş düzenleri var etrafta belli belirsiz konular var lüzümsuz kafa karıştırıyor.
    En öneamlisi Spectrum :))) Arkadalar spectrum 1v1 tasarımı değildir.
    Ama klan savaşlarında 2 kişiye karşı tek kaldığınızda %100 işe yarar.
    Diğer konu sentinelin 2. plana düşmesi Setinel+Yengeç 2 lisini 1v1 de yenmek imkansızdır heleki sentinel full havoc ise.
    Solace eve solace tasarımı pek kullanışlı değildir ama 1 sn içinde 300 k dp de çok cazip.:D
    Diminisher ema ile bozulmaz ama EMA diminishere isabet ederse bozulur.Ama görüntü çok iyidir.
    Venomda ise EMA attığı gibi bozar Ama görüntüsüde fena değildir.

--------------Droid dizilimleri-----------
    Elmas;Fazla gelişmememişken talon vb. keserken çok iyidir,aynı zamanda cubicon vazgeçilmezidir.
    Güve;Kamikaze gemisi denilen full hız full damage konfide tek atmanıza yarar.
    Kıskaç;1v1 lerde tercih edenler olsada dağa çok kasılmak içindir çünkü aldığınız hasarı dp nize %10 fazla yollar.
    Kalp;Bildiğiniz her bakımdan tanklaşırsınız.
    Yengeç;Özellikle size güve ile yüksek hasar verenlere karşı çok iyidir.

Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme alınmıştır.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Peki daha fazla kalkan için kalp mi yoksa iris geliştirmesimi ?

4. BELA__

BELA__ User

kalp

öğe geliştir me ufak etki sağlar ve masraflıdır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2014
  5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ama ben aegsis kullanıyorum ve elmas tasarımında takılıyorum full zaten az vuruyorum kalp almak bana cazip gelmiyor aegsisle elmas çok güzel oluyor

6. BELA__

BELA__ User

evet vurulun azsa ve aegissen kalp şuan gerek yok ama öğe geliştirme az katkıda bulunur 8 arge deilsen 8 arge ol ve ardından bo2 fulleyip kalp al ;)

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

bo2 hepsi full arge de tamam herkez kalp al diyor ama kasılırken elmasta takılıyorum kasılırken cidden çok iyi

8. BELA__

BELA__ User

tamam sen geliştirme unut lf3 lerinde full ise arge yap kalp de lazım ama :D

9. Elmasın var zaten kalp alma bence.

10. Jameika-TR

Jameika-TR User

Elmastan vazgeçmem zaten aegsisken alırsam çok ilerde oda güve+kalp ikilisi için alırım

11. oyundaki vs ler artık kaçış üzerine kurulu istediğin kadar tasarım al uçuş düzeni al baskına şimşek le gelıyolar saldırıyolar patlıyanlar patlıyo sıkışınca kaçıyolar spectrum yetenek açıyo adam kacıyo 30 sanıye sonra gelıyo kesıyo,diminisher,venom zaten bi emalık işi var,diğer tasarımlarda aynı şekılde yeneği açar adam kaçar süresi bitince adam gelır keser,bence şimşeği al oyunda kral gibi takıl,he biri cıkarda gel kaçmadan oldugumuz yerde dönerek vs atalım derse o zaman konuyu açan arkadaşın dedıkleri uygulanabilir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.