Goliath-Vengaence Hız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuanda vengaence kullanıyorum full elit hız la max 480 hız yapıyorum + besliyorum bayagı hızlı gidiyor ama bazı galiatlar var hızıma yetişip üstüne birde geçiyor o nasıl oluyor?

2. O bahsettiğin sorunu kime sorsan sor bilgisayarın veya internetin de sorun olabilir dicektir oysa ki sorun o vegaları geçen oyuncuda bunu bilmiyen yok önlemini alanda yok. Yani alışman lazım herşeyi açıkça yazarsam olmaz.

skayra1 bunu beğendi.
  3. onların hepsi elit ve 16.cı seviyedeler

4. oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığın belli oldu
    geminin hızında bir tek geminin normal hızı ve geminin jenaratör alanı önemlidir droitlere hız koyamazsın geliştiremezsin hızları

5. Cloud

Cloud User

İnternetin yavaştır o yüzden öyle görünüyordur.

6. -onur5000-

-onur5000- User

O birazda internet hızı ile alakalı mesela sen ondan önde gibi görünürsün ama o seni çoktan geçmiştir :D benim internet hızı iyi bende öyle bir sorun olmuyor o yüzden.

7. skayra1

skayra1 User

yanyana giderken küçük haritadan cok uzak bir bölgeyi seciyorsan ve o dedeigin gemiler hala seni geçiyorlarsa internet hızıyla ilgili bir olay degildir bu iş. Egerki internetin bile takılıyor olsa bir kere komutu alan sistem senin gemiyi mevcutta olan hızınla yoluna devam ettirecektir. lag varsa sen gemini takılıyor veya hareketsiz gorebilirsin ama normaldeki hızını ve sisteme verdigin git komutunu lag değiştirmez.

8. yok internet hızım iyi lag veya kasma olmuyor oyunlarda Dusman goliath arkamda saldırıyor ama menzili yetmiyor ben promerium beslemeli hızla kacıyorum bir süre sonra yavas yavas yaklasmaya baslıyor işte onu merak ediyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.