goliath vengeance

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [[GÆDDÆR_o7]]1 tarafından 23 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu ?

1. olmasın gerek yok

36,4%
  2. bence olmalı

63,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar duydğuma göre aegis ticarete gelicekmiş aegis ticarete gelince çoğu kişi aegis olucak zaten oyundaki aegis sayısı zaten çok fazla bide ticarete gelirse eywah goliath ve vengeancenin hiçbir özelliği kalmayacak adam kesemeyeceğiz canları basıp kaçıcak bende aegisim ve kaçmam ve savaşmam çok kolay goliath ve vengeanceye ek bir özellik yetenek vb. falan getirseler çok daha iyi olur diye düşünüyorum tabi bu dediklerim aegis ticarete çıkarsa olsun çıkmassa aynı kalsın

iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

2. Hayır gurafeler war aegis gelince 2trilyon olur falan diye ama herkes olmaz bence aegis gelse serverden servere değişir ama en az 500m olur belki klanca bir üyeye alınır ama özellik bence gelmesin oyum olumsuz

3. aegıs in gelmesine sonuna kadar karşıyım ben aegısı parayla aldım o zaman benim paramı geri versinler!

4. Adam aegis gelsin demiyor goliyle wegaya yetenek gelsin diyor :)

5. Yalnız zaten goli ve vega nın özel yetenekli tasarımları var daha nasıl yetenek getirebilirler ki ? asıl oyun ozamn kötü olur

6. tasarımlarından ayrı olarak gemini bi yeteneğinden bahsediyorum

7. Hayır hayır ve HAYIR !

8. bu kadar kabaca söylemene gerek tok olmasın oyum olumsuz demen yeterliydi lütfen daha fazla terbiyesizlik yapma

9. Benim kabam bu değil maalesef ;)

Ama anca böyle söyleyebilirim sana ben açıklama yapsam burada sende o da olur şu da olur diye bana sürekli post attıracaksın bende hayır diye kestirip attım :p

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  10. Bence özellik gelmemeli . Daha ne kadar özellik gelsin .

11. Arkadaşlar zaten aegis ticarete gelmese bile her gün 3-5 kişi gerçek parayla veya uri ile alıyor.Aegis haftalık açıkarttırmaya gelecek diyolardı yani zaten günde 3-5 kişi aeis alıyor ve haftada 1 kişinin aegis alması ile ortalık aegis dolmaz. günlük 3-5 ve haftalık 1 kişi aegi almış olur kalabalık olmaz.

12. kardeş o zaman ageis tasarım var ek yetenek gelsin

13. anakin5555

anakin5555 User

+1 olabilir. Gelirse iyi olr. Yetenek tasarimlari sadece 5 tne. Ama alamayan az degil

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.