Goliath X Nasıl Elde Edilir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 1 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu gemiyi nereden elde edebilirim ?

MrWho bunu beğendi.
  2. kAnUNi

kAnUNi User

bildiğim kadarıyla opsidyen sandıklarından çıkıyor

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Goliath-X gemisi Darkorbit'in 10. yıl kutlamasında oyun hayatımıza girmişti. Giriş yapan herkese verildi , geçtiğimiz yıllarda dükkana Payment olarak bir ara gelmişti. Şuan içinse gelip gelmeyeceği hakkında elimizde bir bilgi yok maalesef.. :(

Sormak istediğiniz başka bir soru yok ise konunuzun kilitlenmesini talep edebilirisiniz :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
  4. Kardeşim millet bedavaya kazanmış gemileri ama biz tasarımlarını pahalıya elde edebildik ama gemi yok piyasada.Ya satışa çıkartsınlar tekrar yada biryerlerden ödül olarak versinler şu gemiyi Rica ediyorum artık yani!!!Kullanmak istiyorum şu geminin sandstrom ve argon tasarımlarını..Gemiyi vermiyorsun ama tasarım veriyorsun olacak iş değil bu!!!Ayrıca da diğer gemilerde rastlanmayan "soğuk pençe" özelliği nasıl bir şey ,rakip gemilerin hızlarını ne derecede etkiliyor konu hakkında bilgi eksikliğimiz var.Kullanan arkadaşlar özelliği anlatabilir mi rica etsem.Teşekkür şimdiden.

Son düzenlenen: 2 Ocak 2020
  5. Sadece tasarımları çıkar kendisi değil.

Buz roketi ile aynı işlevi görüyor.

Yapılacak bir etkinlikle verebilirler diye düşünüyorum.

6. Eyvallah kardeşime.Desene sadece tasarım farkı olacak.Uğraşmaya deymez o zaman.Sağolasın.