Goliath-x

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 20 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

elimde 150 k uri var
    hangarımda 8 lf4 35 lf3 full bo2+hız var irislerde full apis zeus yok
    14 arge var
    -sizce goliath x yada pusat almalımıyım tasarımlarını beğendiğim için bu iki gemi var aklımda -----yoksa başka bir gemi mi almalıyım
    çoğunlukla kasılmak için oynuyorum pvp ye düşman kesmeye çıkmıyorum
    -ayrıca scrap nerde bulabilirim ve hangi zamanlarda daha çabuk çıkar
    teşekkürler

2. Master0735

Master0735 User

bunları alamana hiç gerek yok kasılmak için goliath iyidir kullanabilirsen aegis de olabilir

3. İllaki bir gemi alıcam diyorsan bence spectrum al ihaleden para harcama faydası olur ,scrap işi biraz zor uber daha karlı mordon ve saimon için ama tehlikeli tabiki.

titans___ bunu beğendi.
  4. Master0735

Master0735 User

scrap için uber görevlerini yaparken toplarsın çok lazım değilse onun dışında toplama etkinliği olursa orda çok toplayabilirsin

5. Kebirifai

Kebirifai User

Kardeş senin dünya kadar eksiğin var.
    Goliaht x veya başka gemi filan sakın alma!
    Senin yapman gereken ganimet anahtarı alıp kutulardan (zeus gününde) apis,zeus,lf4,günlük dosyası aramak olsun.
    Bunlar tamamlanınca zeta ve kappa yapacaksın sonra lf4 leri ve kalkanları geliştireceksin.Sonra bir dünya iş var.:)
    şansın bol olsun

titans___ bunu beğendi.
  6. doğru diyorsun gerçekten de bayağı bi işim var

spectrum aegis felan hepsi var gemi olarak şuan da spectrum kullanıyorum
    scrap apocalypse obsidyen kırmızı mavi kutu için lazım ondan topluyorum ama çıkmıyor nerdeyse

7. kambalia

kambalia User

Öncelikle kendine program belirle. Öncelik olarak günlük 10 scrap yap bu sürede 6k üri birikir daha sonra x6 da vakit geçir Tallon kes burada kesintisiz kasmak için aegis kullan zira diğer gemilerde tamir için devamlı portala gitmen gerek lf3 yerine sana tavsiyem sll3 kullan zira yaratıklara 175 vurur yani hemen lf4e yakın diyebiliriz ama bi süre pvpyi unut bu silah pvpde 130a düşer burda ili yolun var ya çıkan ürtiker ile ganimet aç lf4e düşür yada ilk olarak droid leri lvl16 yap bu şekilde stability ve hasar(%6) oranın yükselir .scraplarla apocalypse aç zira bana ondan zeus gününde tamamı çıktı. Kapı olarak başlangıçta Epsilon senin için uygun lf4 ler 16 ve üzeri oldumu paso zeta yap. Ve buradan gelen uridium ile roket atarı lvl16 yap derim bu şekilde semptomlar birlikte x1 roket hasarı 2000 den 3900_4000 e çıkar buda 2 katı demek bu aşamadan sonra artık son yapmaya kadar diminisher e geçende fayda var. Tabi yamadan sonra artık g_x daha Cazip olacak tabi seçim senin

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Alıcaksan önce Goliath Champions al :)

KANUN bunu beğendi.
  9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kişisel fikrimi söyleyeyim kasılacaksanız size normal ihale Goli tasarımları yeter.

iyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Bence önce zeta yapsa daha iyi olur :)

kambalia bunu beğendi.
  11. kambalia

kambalia User

evet çok haklısın ama arkadaşın şuan çok fazla lf4 eksiği var ondan dedim yoksa kasılan için zetadan iyisi yok:)

12. evet doğru diyorsunuz zeta dönmeliyim şuan bi epsilon açıyorum çok kalmadı açarım onuda sonrasında tekrar zetaya başlarım
    çoğunlukla görevleri yapmaya çalışıyorum kredide sorun yok 3 milyar kredi var açık artırmadaki her gemi var nerdeyse

13. WolfWar

WolfWar User

Zeta dan aldığı sandıklarla x3 lf4 günü sandık açarsa baya lf4 çıkarır zaten :)

14. x3 lf4 hangi gün oluyor helix mi
    zeus günü daha çok çıktığını okumuştum sorumda doğrumudur

WolfWar bunu beğendi.
  15. WolfWar

WolfWar User

Perşembe veya cuma oluyordu sanırım geldi mi anasayfa da görürsün zaten şuan zeus günü ama :)

16. biliyorum zeus daha iyi bence en azından bişeyler çıkıyor lf4 günü hiç bişey çıkmıyor

17. WolfWar

WolfWar User

Asıl zeus günü çöp hiç tavsiye etmem zeus günü 150 sandık 3 apis 2 zeus parçası gerisi çöp. LF4 200 sandık günü 5 lf4 6 apis parçası 2 kamuflaj XL güzelde montaj parçaları :)

18. bilmiyorum ben az önce denedim hiç mi çıkmaz ya bu oyuna başlayalı 5 belkide 6 yıl olmuştur sık sık bu yüzden oyunu bırwktım hiç lf4 çıkmadı bana sandıktan

-ayrıca galaksi kapısı özel ödüllerinde kapılarda veilen ödüller mesela goliath sürpriz paketi her zaman epsilon kapısında mı mesela bu hafta epsilonda var
    -bide bu galaksi kapısı özel ödüler pazar günüde geçerlimi x2 ödül günü olan günde
    -ve listede çeşitli gemiler var bunların hepsimi veriliyor
    teşekkürler

WolfWar bunu beğendi.
  19. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Oyun ekranından bülten de takip edebilirsiniz.

iyi forumlar.

20. bu sadece bi sorumun cevabı :D diğerleri? :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.