goliath-x

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Blood_Rose tarafından 17 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Blood_Rose

Blood_Rose User

bu gemi ve tasarımları obsidyen kutularından çıkıyor mu yoksa parayla getirinde az nostalji yapıp turuncu gezeyim :p

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Obsidyen ganimet kutusundan çıkmaktadır. Buradaki konudan takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Obsidyen kutuları yenilendi diyor ama nedense hep aynı şeyler yazıyor içinde.. Goliath plus aragon verdiğini söylüyor goliath x yok içinde gördüğüm kadarıyla .. Bende goliath tasarımları almak veya çıkarmak istiyorum ama bir türlü bulamadım nereden neyle alacağız..

4. Gemi kutudan çıkmıyor, geçmişte etkinlikte gelmişti sanırım. Tasarımları obsidyenden çıkıyor.

5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Kutudan çıkan tasarımlarda da birşey yok ki .. Goliath aragon var sadece forumda öyle yazıyor ..

6. .Mephistos.

Merhaba,

Düzeltme --
    "ve" kısmını atlayıp tasarımları olarak cevap vermiştim konuya, Gemiyi etkinliklerden edinebilirsiniz ne zaman geleceği belli değil.
    Tasarımları ise bir önceki mesajımda belirttiğim obsidyen kutusundan çıkmaktadır. Mart ayındaki versiyonunda Lava Goliath X gelmiştir ancak şu anki versiyonda bulunmamaktadır. Bir sonraki etkinlikte gelebilir ancak ne zaman geleceği hakkında bir bilgimiz bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  7. Blood_Rose

Blood_Rose User

şimdi benim istediğim turuncu mavi yeşil goliath-x tasarımları bunlar obsidyenden çıkıyor şu an ama gemi sandıktan çıkmıyor gemi için pazarlama bölümünün keyfini beklicem doğru mudur

.Mephistos. bunu beğendi.
  8. .Mephistos.

Merhaba,

Evet etkinlik veya payment beklemeliyiz.

İyi Forumlar.

9. Goliath-X gemisi en son ne zaman gelmişti bilgisi olan var mı?