Bug / Oyun hatasi Goliath

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [MOПŚŤΣЯ__ΣПΣЯGΥ] tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekstralar Bölümüne Ekipman taktim zaman bi hata oluşuyor 2 gündür bununla ugraşiyorum

2. Yukarıda konfiyi sile basın ve tekrar deneyin

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2015
  3. Konfiye aynı cpu dan takmaya çalışıyor olabilirmisiniz? Yada cpu bug da kalmış olabilir ve bundan takılmıyor olabilir

4. Ekran görüntüsü eklersen daha iyi anlarız sorunu.

5. Tertemiz konfi. Hiçbirinde ekipman yok tek sorun Ekstralar Bölümüne hiçbir slot eklenmemesi..

6. Hepsini tek seferde atmaya çalışıyorsan oda olmaz Teker teker takmayı denedin dimi?

7. Çerezleri sil, konfiyi sil, farklı tarayıcı dene düzelmezse son çare support.

8. denedim hepsini 2 kere ihaleye girip aldım yine ayni sıkıntı sadece agistasariminda degişim yapa biliyorum..

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arada bu sorun bendede oluyordu.Arkadaşımızın dediği gibi konfiyi silip tekrar denediniz mi , söylediği gözünüzden kaçmış olabilir ?

iyi forumlar

10. ;Konfiyi sil tuşuna basıp (2 konfi için de yap bunu ) sayfayı yenile ve tekrar dene olmaması gibi bir ihtimal yok edindiğim tecrübelre göre :)

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz.

İyi Forumlar.

12. Merhaba ,

İlave bilgi olarak ;

1. ve 2. konfigürasyonlara sırayla geçip " Güncel kofigürsayonu siler " kısmına basın.

Her iki konfigürasyonda bu işlemi yaptıktan sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri yerleştirmeyi deneyiniz.

İyi forumlar.

13. Kardeş tüm hangarların konfilerini silmen gerek aynısı bana da oldu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.