Goliden Leoya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goliden leoya sizce geceyim mi 24 lf3 7 arge bide hiz kalkan 2 iris 5 flax mevcut geceyim mi ?

2. Lf4 yerine lf3 olmasın ?

Lf3 ise bence geçmene gerk yok

3. Lf3 evet

4. Geçmelisin roket hasarı çok yüksek çünkü ok uçuş düzeni al roketleri sepromla besle. Oytomatik roket sıkma ve satın alma cpularını tak 500 credilik roketi kullan 7bin sıkıyo
    roket ince ayarı teknolojisinide kullan
    en iyi roketle şu tanesi 9uri olanla 25 bin sıkarsın.
    Zaten alt haritalarda kasılacaksın üst haritalar zor olur.Goliyi naapacan
    X3 veX4 de kasıl

5. Senin gemi ne

Benimde gecesim geliyo fakat goliyle tallon kesiyorum x7 de

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  6. Ben 7 iris goliathım pet var kamikaze 3 var diye üst haritalar için goliathım...leonovun kusurları 2 haritada kasılırsın 3 lf3 eksik plursun bide tasarım takamassın ma kalkanın iyi olur çünkü 380 hızı vardır leonun hız takmana gerek kalmaz full kalkan takarsın kasılırken 120 k saf kalkanın olur...
    Aynı kalkanı golide yapsan ya kaplumbaga gibi gibi gidersin yada az vurursun beslemeyle f falan 200k yı geçer zaten..Ama roket meselesi en iyi yönü..

Bu arada mutlaka pet ve kamikazeyi al ben aldım süper oluyo kristallon 2 dakka bile süsürmüyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  7. Pet i pazar gunu almayi dusunuyorum x3 ile

8. Bence geçmemelisin. Çünkü x3 - x2 de kasılmak zorunda kalırsın.

Goliath güzel gemi. Ama ille Goliath'dan vazgeçeceksen Vengeance almalısın.

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Goliat la yeni haritada cubı kesebılır sın ama leenoyla eski haritada esir kalırsın ben ce goliat kalsın dahha iyi kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.