Gollum003 ( Diger nickiyle CarryWillyWonka)

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve gollum003 tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gollum003

gollum003 User

Merhabalar arkadaşlar, ben Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden, Barış Tarım. Yaşım 20 darkorbite 2009 yılında başladığımı hayal meyal hatırlıyorum, daha sonrasında oyunda bazı takım değişiklikler olmuştu. Bu sebeple oyunu bırakmıştım, Farklı online oyunlarda lider klanların çoğu zaman kurucusu oldum, Oyun ismi vermek yasak sanırım ama klanımın ismi daima SonNoktaydı, ve çoğu onlıne oyunlarda hala daha ısmımız duyulmaktadır, Oyunları profosyonel derecede oynayıp bir adımı atmadan önce daima araştırmasını yapıp, ne gibi pişmanlıklar dogurabileceğini hesaplayan bir kişiliğe sahibim, En son oynadığım darkorbit sunucusu global avrupa 6 sunucusuydu, burayı bırakmamın nedeni Türkçe konuşan çok az kişi vardı, oyunda sürekli fps kaybı ve lag sorunları ıle baş etmekten yorulmuştum. Şu an Türkiye 6 sunucusunda MMO şirketinde oynamaktayım, 7 günlük hesabımda birçok elit itemlerim mevcut. Genellikle x-1 x-2 x-3 haritalarında kasılırken baskın yemişsem foruma girer adamların gitmesini beklerim, Beni darkorbite getirten oyun olan seafightinda geliştiğini görmek gerçekten güzel bir his. Kıbrısta futbol hakemliği yapıyorum, 2 ay önceye kadar farklı bir oyun firmasında streamer, ve e sporcu olarak görev alıyordum. Fakat zombiye döndüğüm için bırakmak zorunda kaldım. Tüm arkadaşlarıma ve forum modlarıma oyun adminlerime kolay gelsin dileklerimle kolay gelsin.. :)

2. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz diyelim ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

3. gollum003

gollum003 User

teşekkürler modum, hoşbulduk :))

4. Gollum golluummm afkmisiiinnn :D