GOP haritasında sıkışma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Supporta yazdım ama 2 iş günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

GOP final bölümünde şamandıralarda 5er sn bekledim, sonra ise hiçbir şey olmadı, kapıda ne npc gözüktü ne de başka bir şey böylece kala kaldım kapıda zaten çıkış da yapılmıyor.

edit:CM tavsiyesi ile afk bıraktım gemiyi bakalım düzelecek mi. Umarım patlarsam felan hakkımı geri verirler.

2. Ben ve arkadaşım da final bölümünde sıkıştık. bu ne şimdi?

3. Anladım o zaman genel bir sorun inşallah destekler katlayıcılar felan telafi edilir çünkü çıkış da yapamıyorum, birisi öldüğü halde çıkamadığını yazmış.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Support'a ticket atarak hesabınızın x-1 haritasına aktarılması için talepte bulunabilirsiniz, görevli arkadaşlarımız en kısa sürede probleminizle ilgilenecektir.

İyi forumlar.

5. aynı şekilde bende GOP final bölümünde bağlantı hatası veriyor ve başa dönüyor hareket edemiyorum

6. yine yeni etkinlik ve yine hatalar birileri çoktan etkinliğin açığını bulmuş (muhtemelen) nasıl olsa af çıkıyor havasında takılırken bizde oturup desteklerimizin bitmesini izleyelim şaşırdım mı ? tabiki hayır artık alışık olduğumuz işler merak etmeyin uzay pilotları kardeşlerim '50 galaksi hakkı 1 saatlik destek ve 20 günlük dosya'koduyla hatalar telafi oluyor.

^KATİL^^MELEK^67^ bunu beğendi.
  7. ben de sıkıstım oyunun bugu değil bugun oyunu var :))))))))))))))

8. adamlarda milyonlarcası var bari buglu gemileri halka dağıtın daha fazla kod olur adamlarda en kötü 1 bug yapanda 10 m x6 var kişi bası dağıtsan yine bi 150 k x6 felan düşer
    alayı bug yağtı zaten splerden anlarsınız tr5 de ilk yüzde 30 kişi binbası ilk 600 de 200 kişi acemi binbası herkes bugcu
    bu oyun bes para etmez 45 liraya gemilerini sınırsız doldurdular ki test serverinde bile o kadar uri kasılmadı verilmedi 20 m veriliyordu bunun 40 katını düşünün :)

9. oben

oben User

hemen baş üstüne.

10. Gemim dönmüş ama kapıda da 2 kez patladım gözüküyor. Şu an durum ne bilmiyorum ama kapıya tekrar girmekten çekiniyorum.
    1- Sıkışma süresince desteklerimiz işlemeye devam etti.
    2- Sıkışma yüzünden sıralamada geriye düştük otomatik olarak bu zaten en en büyük saçmalık bunu raporlarınıza eklemenizi rica ediyorum.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Kapıda sıkışma durumunda lütfen istemcide sayfayı yenileyiniz. Bir kaç kez bu adımı uygulamanız sorunu çözecektir. Bu soruna denemelerimde ben de karşılaştım ve rapor edeceğim birazdan.