gorunmez nick cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 1 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gorunmez nıck kullanıp yakalanan oyunculara ne gibi ceza yada ne kadar süre ban veriliyor

2. 2 hafta nciik değiştirmeme cezası veriyor.sonrasında daha ağır geleblr

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yasaklı kullanıcı adı kullanımında ceza verilmektedir, fakat bu yasaklı isimler farklı kategorilere ayrıldığından hangisini ne ceza verileceği hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Konu hakkında net bilgiyi support birimimizden alabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. birini yakaldım supporta gönderdim. konu açık kalsın burdan gözükmeyen adın nasıl yakalanıcagını paylaşıcam

5. Ketolar

Ketolar User

Paylaş bakalım bekliyoruz, şeref listesinden mi buluyorsun kendilerini? Ben öyle gördüğümü kara listeye ekliyorum.

6. ben paylaşayım öncelikle adamın üstüne tıklıyorsunuz sonra grup simgesinden nickini kopyalıyorsunuz büyük ihtimal boşluk kopyalayacaksınız kopyaladığınız nickten pilot profiline giriş yapıp kim oldugunu öğrene bilirsiniz ama görünmez nick yasak değil bildiğim kadarıyla

Manitu bunu beğendi.
  7. Yasak ancak ne ceza verildiği belli değil.
    Ben şikayette bulunduğumda Support gerekli ceza verilmiştir şeklinde dönüş yapmıştı bana.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.