gozu doyman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MESELE tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MESELE

MESELE User

son yillardir cifte sans diye birsey cikardilar Cuma gecesinden cikan lafta kapilardaki indirime dikkat ettinizmi hic :))) normal gunde basilan uriyle ayni sekil aciliyor kapilar d:DD kisaca indirim diye milete uri cekisin diye yapila oyun .DD

kuper kapisi 8 kere yapiyorsun bir yada iki kere veriyor D:DD tuzak sans alakasi yok

zaten sans sans diye oyunda Adam birakmadilar :DD yeni oyuna girdim bakdim oynamiyorum 658 hesap mereak ettim d:D parali botcular haritada cirit atiyor

uyanin artik diye yaziyorum bu Kadar safmisiniz daha buraya para veriyorsunuz o parayi cope attin gerekdiginde copten alip isinize yarar uyanin kednize gelin artik para para diye Adam birakmadilar oyunda
    simdi 100 gorev cikarmislar :DDD

Burda gis yok Burda para varsa olay biter :DD allaha emanet olun icimden geldi yazdim

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bukadar sevmedğiniz ve tuzak olarak gördüğünüz bir oyun için burada şahsen ben parmaklarımı yormam direk oyunu bırakırdım böyle birşey düşünsem kuiper konusuna gelirsek alan alıyor size nekadar şans olarak gelmesede ben genede şans olduğunu idda etmekteyim. paralı botcular açıldı demişsiniz fakat bunun paralı bot ile alakası olmadığını bildirmek isterim sizin fikirleriniz ben nekadar yazsamda değişmeyecek ama bu böyledir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.