grafik ayarlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TOPCU53- tarafından 10 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

arkadaşlar ve adminler benim bilgisayarımın donanımı iyi olmasına rağmen oyun 60 FPS de takılıyor bunu nasıl aşırtacağım ? teşekkürler.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İlgili konumuz için:
    İyi forumlar.

3. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

ben bağlantıda sorun yaşamıyorum 8 bin liralık bilgisayarım var içinde gtx 1070 var ama hep 60 fps oluyor acaba 60 a mı sabitlenmiş sabitlenmişse nasıl arttırılır. internet bağlantısı çok iyi

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Oyundaki azami FPS sınırı 63 zaten. 60 sayısını 63 nasıl yapabileceğiniz ( Ya da nasıl azamiye çıkarabileceğiniz) yukarıdaki konuda açıklanmış. Sadece bağlantı sorunu olarak değil, genel performans olarak düşünebilirsiniz konumuzu.

İyi forumlar.

5. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

anladım eşekkür ederim

6. barisbrs16

barisbrs16 User

Sen şimdi 60FPS'ten memnun olmadığın için bu konuyu mu açtın? Gayet yeterli bir sayı ve bu oyunda 40 üstü "Çok iyi" olarak nitelendiriliyor.

0-10 = kötü
    10-19 =idare eder
    20-40= iyi
    40-45 çok iyi

7. -TOPCU53-

-TOPCU53- User

banane kardeşim benim param var ekran kartım varken neden 63 fps alayım ki?

8. Belli bir FPS'den fazlası insan gözü için gereksiz olduğu için pek önemi yoktur. 500 FPS ile 10.000 FPS arasındaki farkı gözünüz ve beyniniz ayırt edemez. Bu durum yaklaşık dediğiniz rakamlar için de geçerlidir. 60 FPS yaklaşık 16 milisaniyelik bir geçikme yapar ki bu da tepki sürenizden daha yüksek bir süre. Bunun yanında bir de ekran kartının ekranı yenileme hızı vardır. Bu rakam fazla ile oyundaki FPS yaklaşık aynı veya daha fazla olmadığı sürece FPS kavramı anlamını yitirir. Yani demem o ki çok aşırı değerler gereksizdir.

9. Paran varsa kardeşim kendi tarayıcı programını geliştir ve diğer tarayıcı oyunlarıda olduğu gibi 60fpsde takılma çünkü hiçbir tarayıcı türünde 60 fpsden yukarı bır fps alamazsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.