Grafik Ayarları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .maxpayne

.maxpayne User

ekran görüntüsü kötüleşti ne yapmalıyim gemi ufak görünüyor yaratıklar da tuhahlaştı

Son düzenlenen: 20 Aralık 2019
  2. bilgisayarının çözünürlük ayarlarını değiştirmişsin büyütmek için çözünürlüğü küçült

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Öncelikle oyun içinde kalite ayarları düşürülmüş olabilir, artırmayı deneyin

Oyun geçmiş modda olabilir. normal moda aktarın lütfen.
    upload_2019-12-20_22-23-30.png

geçmiş moddan çıkmak için
    upload_2019-12-20_22-24-3.png
    bu değerler normal ise
    Grafik kartınızın çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  4. .maxpayne

.maxpayne User

2d mi oynuyorsunuz 3 d mi hangisi daha iyi

5. ۰V۰

۰V۰ User

Görsellik ve ekran kapasitesi açısından kesinlikle 3D oynamak daha iyi. Eğer donanımı pek de iyi olmayan bir bilgisayara sahipsen 2D'de oynayabilirsin ama şahsen oyundan pek keyif alacağını sanmıyorum. 3D modunda orta grafikteki bir oyun zevkini 2D modu asla veremez.

6. 3d oynuyorum ama arada kasmasına da göz yumuyorum. Grafiklerden ödün vermeyi sevmeyenlerdenim.

7. Tarayıcıdan zoom yapmış olabilirsiniz. Oyun büyük ekranda değil iken ctrl basılıp tutup mouseun yukarı aşağı ittirme tekerleğiyle zoom yapıp ayarlayabilirsiniz. İsterseniz bu ayarı tarayıcının sağ üstündeki ayarlardan da yapabilirsiniz.

2d modu için geçerlidir.

8. Eser2

Eser2 User

2D deki gemi kaplamaları 3D den çok daha iyidir bu arada.