GRAFİK KÜÇÜLMESİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ragnorakss42 tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bence bu yeni güncellemeden sonra oyunu zevki kalmadı herkez iyi oldu ekran büyüdü diyor filan ama gemielr çok küçüldü hiç bir zevki kalmadı bence eski grafikler çok daha iyiydi bundan bir önceki yama yani bence darkorbit olarak bu grafikleri eski haline döndürmeleri lazım anlıyorum büyük değişim yapmak istemişler ama bunu oyunu sıkıcı hale getirerek yapmamaları laızm bana katılanlar lütfen yorum atsın ESKİ GRAFİKLERİ GERİ İSTİYORUZ

2. Kardeş ekran kartı ile alakalı çözünürlük yüksekse böyle olur...

3. bencede eski grafikler :) hiç iyi deil bu yeni grafikler

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bana kalırsa bu haliyle güzel bir değişeme gidilmemeli.Bir çok güzellik geldi ekrana.Oyun olumsuz.

İyi forumlar

5. 1. Anket açman lazım.
    2. Oyuna yenilikler geldi, dolayısıyla grafikler de değişmek zorunda kaldı. Yani bu haliyle iyi, zaten istenilse de eski haline döndürülemez.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.