Green-robo batHAK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TerrörTheLegendRU tarafından 10 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Green robo bat droit tasarımını birleştirdiğimizde 1 adet mi veriyor yoksa 10 adet mi ?

2. i.klaket

i.klaket User

green birliştirmedim blue birleştirdim 1 tane verdi ve daha birleştiremiyon sonrasında oda öyledir büyük ihtimalle

3. emirhan

emirhan User

Sadece 1 kere mi birleştirebiliyoruz? Eğer öyleyse çok kötü olmuş droit tasarımları için.

4. i.klaket

i.klaket User

blue robo batta öyle oldu öbürlerinde de aynı büyük ihtimal. Birleştirdiğin nesnenin altında sayı yoksa(ucb-100 mermisinde olduğu gibi) 1 kere birleştirebiliyon galiba.

5. Kardeşim dediğin gibiyse gerçekten çok saçmalık o zaman do bi etkinlik yaptı ve her zamanki gibi sorunuyla birlikte geldi üstüne hem saçma olmuş hemde sorunlu gelmiş..
    Ve mavi droit tasarımı kolay oluyor ama yeşil ve kırmızı daha zor neden böyle saçma olmuş anlamadım.

6. i.klaket

i.klaket User

bende mavi kolay olduğu için önce onu yapayım dedim oyunda kasıyor malum 2 droidlik malzeme topladım 1 tane yaptım tam ikinciyi yapacam baktım olmuyor daha bu plan sadece bir kez kullanılabilir yazıyor.

7. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile üretim yapınca 1 tane üretiliyor. Fakat bir süre sonra yeterli malzeme varsa tekrar yapılabiliyor olması gerekiyor.

İyi forumlar.

8. i.klaket

i.klaket User

dediğim gibi adminim green robo bat yapmadım. Ama 2 tane blue robo bat kadar yapacak kadar malzeme topladım 1 tane yaptım 2. yi yapacaktım bu plan daha önce kullanılmış dedi. bu etkinliğin ilk günüydü. üstünden yaklaşık olarak 36 saat geçti. Hala daha aynı planı kullanarak üretim yapamıyoruz.

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bazı üretimler 1 defalık yapılmaktadır. Eğer 1 den fazla üretime izin verilmiş olsaydı UCB mermisinde bulunan arttırma bölümü olurdu. Şu anda sadece UCB mermisi için birden fazla üretim mevcuttur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.