Gruba katılma daveti ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gruba Katılma İsteği olmalı mı ?

1. Evet !

oy sayısı 16
    100,0%
  2. Hayır !

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Bildiğimiz gibi gruplar yapıp kasılıyoruz. Ama bazılarımız chati banlı oluyor yada bunu gibi sebeplerden özelden beni gruba al diye yazamıyoruz. Bunun için şöyle birşey geliştirdim. Bir kişiye tıklıyoruz, sonra "Grup At" ın yanındaki "Gruba Girme Daveti" ne tıklıyoruz ve davet grup başkanına gönderiliyor.
    Geliştirilebilir bir fikir, düşüncelere açık.

2. olabilir 1 ay ban var 5-2 de ageis gruplarıyla kasılıyorum sıkıntı oluyor olumlu

3. güzel fikir gruba girmek için roket atanların sonu gelir artık.

SnowLeopard bunu beğendi.
  4. ANKARALI

ANKARALI User

Mantıklı bir teklif. Değerlendirilmesi lazım

5. sadece ban deil bazı oyuncuların çetleri kapalı oluyor onun için güzel fikir

6. Bu sadece banlı olan kişiler için değil yabancı sereverlerde oynayanlar içinde iyi olabilir.

Daha iyisi olamazdı herhalde...

SnowLeopard bunu beğendi.
  7. Arkadasimizin da dediği gibi roket atma devri kapatilabilir diye düşünüyorum ama grup baskaninin kim olduğunu bilemiyecez belki de grup baskani bambaska bi yerde olucak.Guzel bi fikir ama geliştirmesi gerekiyor.+1

8. Tıkladığımız kişinin grup başkanına iletilecek

9. Bilmiyorum söleyince kolay da onun faaliyete geçirilmesi her zaman söylendiği gibi olmayabiliyor.Ama olabilme ihtimali varsa gerçekten çok iyi bir öngörü :)

10. Konu güncel ! Anket eklendi :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence oyuncu kendi durumu olabilir misal mesgul ,gruba musait,vs cesitli renk secenegi yakabilirse karsidaki durumuna gore hareket edebilir buda onun chat banlı bile olsa ki bence zaten banli olanin yaninda isaret olmali hades gibi.boyle bir resimli fikir gelistirilebilinir.

12. GREED

GREED User

Güzel +1

13. WolfWar

WolfWar User

Güzel mantıklı hayatımızı kolaylaştırcak bir fikir eline sağlık :D

14. Mantıklı bence de.
    Aksi şekilde zaten gruba girmek için birisine roket atınca sırf roket attı + gelecek diye kendi adamını kesen gördüm.
    Bunun bile önüne geçecektir büyük ölçüde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.