Öneri Grup Arama Formu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 31.05.2013 tarafından 24 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunda Yardımcı Olur mu?

1. Evet olur

oy sayısı 6
    66,7%
  2. Hayır sanmıyorum

oy sayısı 3
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 31.05.2013

31.05.2013 User

İyi forumlar

Ben uzun süre önce oyunu bırakıp geri dönmüş birisiyim

Tekrar oyuna başladım ve bir şeyin eksikliğini çok hissettim. ''Grup Bulma''. Örneğin 4-5 haritasında uber görevi varken tek basına kesmek cok zor ve düşük seviyeli arkadaslar cok zorlanıyor bunun için aynı görevleri yapan birkaç kişi aynı grupta rahatlıkla bulunabilir ve kasılabilirler. Aynı şekilde yüksek seviyeli oyuncularda hades ve low kapılarında grup bulmada zorlanıyor aynı şekilde onlar içinde yararlı olur. Oyunda bir sekme olarak ''Grup Arama'' olacak ve oraya girerek istersek grup oluşturabileceğiz veya zaten olan bir gruba katılma isteğinde bulunabileceğiz. Aynı şekilde adminler oyunda etkinlerinde de daha rahat ve adil olur diye düşünüyorum.

Resimi yaklaşık 2dk da paintten yapmaya calıştım kusura bakmayın kötü olduğu için :)

fikir geliştirilebilir daha iyi olabilir önerilere acıgım ve tabii ki daha düzenlenmiş bir resime :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2017
  2. Çok güzel olur +1 tek kötü yanı olur oda oyunculardan kaynaklı cubi grubu diye gelir elit bi adam 7 kişiyi keser gider :D

3. 31.05.2013

31.05.2013 User

arada kasılma zayiat olur tabii ama genele bakarsak kasılacaklar için pozitif olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.