Grup arama odası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **FenerBahce** tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Grup arama odası gelsin mi ?

1. Evet bence olmalı.

60,0%
  2. Hayır gereksiz buluyorum.

40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit chat düzenlemesine "Grup arama odası"da eklense iyi olur grup arıyoruz mesela Güçlü bir yaratık kescez ama tek basımıza kesemiyoz haliyle grup arıyoz kasılcak varmı veya tllon kesecek grup aranır gibisinden ama bunu global a yazıyoruz sürekli herkes peş peşe birşeyler yazıyo bizim grup işi yatıyor :D.
    klan arama odası gibi grup arama odasıda yapılsa grup arayanlar orda grup arasa iyi olabilir diye düşünüyorum hem global rahatsız olmaz hem grup arayanlar için daha verimli bir chat olur.

2. Gelişmeli..

3. Prophecy

Prophecy User

Geliştir biraz resim falan ekle şimdilik oy kullanmıyorum..

4. resim eklemeyi yada photoshop gibi şeyler yapmayı bilmediğim için koymadım resim ama hayaletmek o kadarda zor deil klan arama odasının yerine grup arama odasınıda koy tamam işte bu kadar tabi ikisi aynı yerde olmıcak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.