Bug / Oyun hatasi grup arkadaşının kamikaze atığında hasar yemek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 18 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kılandaki arkadaşlarla grup kurup toplandık yaratık kesiyorduk canım azalmıştı arkadaş kamikaze atı gruptaki kami atan kişiye patladım

grupta birbirimize saldıramazken neden attıgımız kamiller farklı şirket olunca hasar veriyor birbirmize

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Zaten Kamikazenin amacı düşmana zarar vermesi için kullanılmaktadır.

Gurubunuz da olması onun düşman olmadığı anlamı ifade etmiyor sonuçta kırmızı hasar alması da normaldir.

iyi forumlar.

3. bunun duzeltilmesi gerekmezmi çok saçma grubumda kasıldıgım farklı şirketen kişi hasar almasını istemem çünkü

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu söylediğiniz oyunun genel anlamda kurgusuna ters düşmektedir. Sonuçta size kırmızı aynı klanda değil aynı şirkette olmanız lazım.

Şimdi sizin şirketinizden birisi grubunuzdaki düşmana saldırınca sizin de kendi şirketinize yardım etmeniz gerekecek fakat siz öncelikle şirketinize yardımcı olmanız gerekecek.

O zaman herkes klansız gezip dış şirket gemilerin sıktığı gemilere yardım edip oyun kurgusundan uzaklaşacakdır.

iyi forumlar.

5. bilgilendirdiğin için saol

konu kilit

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz doğrultusunda kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.