Öneri Grup Halinde Mindfire Behemoth Ödül Vermesin

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve fatihdogmus tarafından 1 Nisan 2026 06:24 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mindfire Behemoth Grup Halind Ödül Vermesin

Bu anket 15 Nisan 2026 06:24 tarihinde sona erecektir.
  1. Hayır

50,0%
  2. Evet

50,0%
  1. Tren botu kullananların oyuncuları kesebilmesinin sebebi grup liderinin saldırdığı yaratıklara saldırması. Bu yüzden normal hakkıyla oynayan oyuncuların tren kullananların hesaplarını kesip müdahale edebilmesi için böyle bir güncellemenin gerektiğini düşünüyorum.

2. Hayır oyunu işaretleyenler sebebini belirtebilir mi?

3. Kanka grup hâlinde saldırması gerekmiyor botun yazılımını o kadar basit mi sandın? Hadi diyelim kaldırdılar gruba gelen ödülleri ve işe yaradı bot grupları ödül alamadı. Bot yazılımını yazan adam direkt ayarlamayacak mı sanıyorsun gruplu grupsuz her türlü tren olayını? İlginç bir paylaşım, oylama yapmıyorum.

4. Ben tren yazılımını inceledim. Evet basit bir yazılım. Onun üzerinden söylüyorum. Grup liderinin saldırdığına saldır diyor. Ayarlasa bile normal oyuncular treni kesebilir.