Grup İçerisinde PET Hasarı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ●BMW●M●POWER●, Jun 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sizce olmalı mı?

1. Olabilir neden olmasın

85.2%
  2. Olmamalı diye düşünüyorum

13.9%
  3. Geliştirilebilir ( lütfen önerinizi yazın )

9.3%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hah bende bundan yakınıyorum işte illa 5-2 de kasılabilmek için çift yetenek soğuma güçlendiricisi mi almak lazım ? Düzenlenmeli, acilen.

2. Doğru.Kesinlikle katılıyorum.Oyun +1

●BMW●M●POWER● likes this.
  3. Tek biz mi mağduruz bu konudan anlayamadım ki.. Güncel..

erdem_korkmaz70 likes this.
  4. Bari bende bi güncel diyeyim. :)

●BMW●M●POWER● likes this.
  5. Benzeri bir konu açıldı, demekki çok arkalara düşmüşüz, konu hort.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sıkıntı çekilen bir konu olmalı.Heleki hades kapısında buna benzer çok sorun çekmiştik yaparken.

İyi forumlar

-RealMardin- likes this.
  7. 8 Kişi girip 5 kişi çıkmıştık, 3 kişinin hakları bitmişti...

8. Kesinlikle olmalı bir grubun içinde olan kişiler birbirlerine hiç bir şekilde hasar verememeli. +1

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

Sonuna kadar destekliyorum az çekmedik bunun yüzünden :D
    +1

10. Modlarım merkeze iletmeniz için ne kadar destek toplaması gerekiyor ona göre azıcık kara propaganda yapalım :D

DELI•VAR likes this.
  11. gruptaki farklı şirketlere ve grrupda olmasak da aynı klanda olan farklı şirketlere kamikaze ve akıllı işlememesi lazım..+1

12. Aynen öyle hiç unutmam VRU generali bizim klana gelmişti 5-2 de 13 EIC gemisi 1 VRU gemisi adam patatese döndü bizim petler yüzünden her pet attığımızda açılmak zorunda kaldı iletilmeli merkeze..

13. Fısıltı

Fısıltı Guest

Bence mantıklı oyunda kasılan arkadaşlarımıza çok yardımı olacaktır.

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Evet çok sıkıntı olmuyor değil.Genelde 5-2 de bir yerde durulur 1 kişi toplar getirir bizde kami falan vururuz ve genelde o çeken arkadaş patlar bence olmalı çünki genelde hep ben çekerim :D

15. Desteğiniz için teşekkür ederim FMod um..

16. bence olmalı ben gördüm pot bassın diye gruba alınan aegis 5-6kami atıyo sonra gruptan çıkıp herkesi kesiyo.

17. Gruptan çıkar çıkmaz kesemez diye biliyorum ama olabilir de. Güncel.

18. KARANLIK

KARANLIK User

Sayısı vb bunlardan çok yorumların durumuna konunun sahiplenilmesi vb durumlara bakılmaktadır.

İyi forumlar

-RealMardin- likes this.
  19. Oy artıyor, görülme sayısı artıyor, cevap yok arkalara düşüyor. Geliştirilmeli veya olumsuz oy veren arkadaşlar sebebini açıklayabilirler mi lütfen..

20. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

kesinlikle katılıyorum çok iyi bi fikir ne zamandır aklımda olan bi fikir gurupta olduğumuz biri bu (düşman bile olsa) nasıl sıkamıyorsak aynısı pet içinde geçerli olmalı

Thread Status:
Not open for further replies.