Grup Kapısı(Low Kapısı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★»ЯAPØЯŚUZ•ÐΞŁİ™«★★ tarafından 14 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Low kapısına benzer bir kapının tek kişi yapabileceğimiz bir benzer harita olması daha iyi olmazmı arkadaşlar.Oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızın ortak şikayeti eski haritalarda bizi kastırmıyorlar oluyor bence arkadaşların daha rahat kasıla bilmesi için bu tür bir uygulama getirilmesi şart yada Low kapısının zorluğunu seviyeli yapalım örn. 3 kapı yan yana dursun kolay-orta-zor sırasıyla girmek isteyenler girsin veya seviyee sınırı olsun forum moderretörü arkadaşların konuyu dikkate almasını rica ederim iyi görevler...

2. Zaten o kapıyı yapanların %99u tek yapiyo ben dahil. Lütfen mantıklı fikirler sunun da bi kere +1 veriyim.

3. Fikir kötü. PET le kamikaze atıp çok rahat yapanlar var. Yeni başlayanlar görevle rahatça kasılabilir diye düşünüyorum.

4. Prophecy

Prophecy User

Kötü fikir

5. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar her üye aynı zorlukları çekti.Şimdi oynuyanların önce oynuyanlardan zaten çok avantajı var.Bence değişim yapılmamalı bu konuda.

SLMGLTKN[ULUS] bunu beğendi.
  6. Drowhake

Drowhake User

@KARANLIK haklı eskiden LF - 3 çıkarmak sonra çarı fullemek çok sıkıntıydı şimdi bedava gemi bedava lf-3 üstüne ssk daha ne istiyorsunuz ki ?

SLMGLTKN[ULUS] bunu beğendi.
  7. herkezin gemisi sizin kadar güçlü değil kendi argenizi kalkan geliştirmelerinizi göz önünde bulundurarak bakmayın olaya argeyi sıfırlayıp girmeyi deneyin istiyorsanız?sıfırdan başlayan bi adam full+full gemiyi ne kadar sürede yapar bunuda bi hesaba katın yorumlarınız bekliyorum...

8. baran7

baran7 User

raporsuz haklı tr5 oyuncusu sıralama

9. Prophecy

Prophecy User

Es
    eskiden katılmak zordu şimdi başlangıç göreviyle fullenilir herşeyde sorun aramayın

10. siz nasıl bir fullemeden bahsediyorsunuz görev yaparak lf3 ful bi gemi olsa ne olur olmasa ne olur burada ben geliştirme yapmak lf4 bulmak için kutu alacak uriyi biriktirmek bunlar için en az 10-15m uriden bahsediyoruz siz görev yapmaktan bahsediyosunuz :D

11. 10-15m uriyi kim buldu da lafıni yapiyon hem 35lf3 2lf4 gemiyle 120k çakıyorum ful lf3 gemileri küçümseme.

12. valla bence +1

13. ben 1 ayda 3m uridium kasabiliyorum oyunda online sürem çok olduğu için ben diyorumki alttan gelen arkadaşlarımıza kolaylık olsun diye bir fikir paylaştıım siz yerin dibine soktunuz tebrik ediyorum:)

14. Saol

15. raporsuz tanıom gull cubi keser bazen kovar bzizi ama ii biri

16. benım basladıgım zamanlarda x1de porttan dısarı kafanı cıkardıgında gemı patlıyordu onlarıda yazalım bence gunde kackere patlıyordu bılmem ama haftayı gecmıyordu flaksları tamır etmek ıcın suan x2de bıle yenı gemıler rahat harıtalrın cogu bos sayılır once pvp den yardım ıstenırdı dusman temızlensın dıye suan pvp bıle yok. insan oglu rahatlıgı gördüyü zaman dahada rahat olsun ister ama birde eskiyi düşünmeleri lazım eskıden nasıl kasılınıyordu golı alabilmek icin kılan parasını kacgun bırıktırılıyordu 200-300 milyon bir golı oldugu zamanlarıda dusunmek lazım suan golı alamak ıcın 2 tane mordon kesmek yeterlı.

17. eskiden dediğiniz bundan 5 sene öncesi galiba o zaman ki oyuncu sayısıyla şimdiki oyuncu sayısı birmi acaba ? Siz benim dediğim anlamıyorsunuz eski oyuncular gemilerini fulledi yeni başlayan adamlar ne kasılabiliyor nede klanlara alınıyor çeşitli sebeplerden dolayı. var mı aramızda yeni başlayan arkadaşlar onlarda bi yorum yazsın buraya lütfen 1-2 aydır oynayanlar mesela?

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.