Grup Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sami12 tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sami12

Sami12 User

Merhabalar. Forumda grup kapısı ile yazılmış olan yorumları ve modların cevaplarını okudum.
    Yıllar da sürse cezalarını alacaklar denilmiş.

Farklı bir bakış açısı ile yaklaşacak olursak, haftada 1 milyon uri bile kasan var (aldığım duyumlar).
    Ben kapıya girip günde 50k uri kasarsam bile (yıllar sonra da olsa) alacağımız cezalar aynı mı olacak? Bu konuya acilen bir açıklık getirilmeli çünkü bu cevabın geç geleceğini düşünürsek o cevabın gelmesini beklemeden grup kapısına girenler cevap gelene kadar milyonlarca uri kasmış olacaklar fakat bu cevabın gelmesini bekleyenler kasamayacak.

Cevap geldiğinde ise az bir ceza verilecek veya ceza olmayacak denilirse, bizim zararımıza olacak. %50 tp ve şeref cezası verileceğini düşünürsek adamlar 1 milyar tp kasmışsa bile cezadan sonra 500 milyon kesilecek biz 100 milyon kasmışsak 50 milyon kesilecek.

Yani yine de bu kapının bugunu kullananlar bizden daha iyi seviyeye gelmiş olacak.

Benim istediğim tek şey bu konunun acilen açığa kavuşturulması gerektiği.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan nasıl bir ceza sistemi uygulanacak bilmiyoruz sizden aldığımız geri bildirimleri iletiyoruz bekleyip hep birlikte kimler nasıl ceza alacak göreceğiz lütfen sabırla bekleyiniz biz şuan bekliyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.