Grup , Klan Guncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 3 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce olsunmu

1. kesinlikle olsun.

87,5%
  2. olmasin.

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Sa beyler ve modlarim

ön yargi yapmadan önce okuyun lütfen.
    Grup ve Klan la alaklali bir guncelleme dusundum simdi ilk oncelikle sistemin nasil yuruycegini anlatayim.
    Klandaki kisilerle sadece secmeli grup kurula bilcek (Klanda deilsen secmeli grup olmuycak sadece esit grup olcak.)secmeli grupta Uber, Boss , Cubikon, Kapi larda gecerli dildir.(eger ki 2 userden birisi anlasamasa kesinlikle secmeli grup olmuycak.)
    • Secmeli Grup
    • Normal Grup
    • Klan
    Secmeli grup: C. U. Seref ve Tecrubesini 2 userin karariyla belirliycek ve sadece klandaki ler arasinda olcak ve en fazla 2 kisi ile olcak.

Sistem: 1. User credic Seccek 2. User ise Uridium Secek mesela kesilen bir tallondan gelen 128 u. 2. Usere giderken 1. Usere asla gelmiycek 1. Usere giden C. Ise 2. Usere asla gitmiycek. Tec ve serefler ise % 50 gelcek ama eger seref ve tec leri secmeli yapar isek o zaman Uridium , Credic% 50 gelcek. Ekstra artis ve azalma olmiycak ne kestiysek o gelcek. (
    Bunu dusunmemin sebebi klana gelen yeni arkadaslarimiza yardim amacli ) cunku yeni gelen birisi klanda tallon kestimiz takdirde 170c. Geliyo ve hic bir ise yaramiyo para istiye biliyo meblayi acmakta olmuyor haksizlik oldugu icin herkeze para dagatayamaya biliyoruz bazen. O yuzden tallondan gelen % 100 C. Yeni arkadasimiza % 100 uridiumu kendimize aktarmis olcaz.

Klan: Secmeli grup sadece klanda isen yapa bilceksin.

Normal grup( esit grup) : kesinlikle oynama olmadan normal bir sekilde % 50 aktarcak (
    bbunu yazmak istedim cunku bazi arkadaslar yanlis anlaya bilir. Normal grupda oynamadim eskisi gibi kalsin )

2. Mantikli +1

3. adam alır yan çar gemisini kastırır butun herşey ona gider

4. WolfWar

WolfWar User

Pek birşey anlamadım ama oyum olumlu.

5. Olmamalı zaten ilk dalıpgrupdan çıkanlar var birde böyle :D bence gereksiz ama emeğe saygı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.