Geri bildirim Grup (LoW ) Kapısı Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kapı harika olmuş.. Artık bu kapıyı suistimal edip TP /Uri yapıp rğdbe yapanlar bundan nemalanamayacaklar... Daha adil olmuş.. ödül ise bence tatmin edici.. Eskiden PET mi vardı da şimdi illa PET atmak için israr ediyorlar... Emeksiz ekmek olmaz... Aslanlar gibi girdik kısa zamandada bitirdik... DARKORBIT i tebrik ederim.. Geç kalınmasına rağmen getirilen yenilikler gerçekten tatmin edici... İtirazı olan arkadaşlara tavsiyem; günde 50 sefer tek başlarınayapacaklarına bunu bileklerini gücü ile 2 arkadaşlarını daha bulup yapmayı denesinler...

#tOrk#, -X_uCuBe_X- ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. ZAMANEE

ZAMANEE User

kıyamet mod..tek kelimeyle..şahaneeee...anlayana tabi..

yoo nerde alındı hala sıralamalar yerinde..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
    -X_uCuBe_X- ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. webce

webce User

valla adamlar lowa gırıp aksama kadar cıkmıyorlardı bug unuda bulmuslar gelsin uriler sonra peşpeşe 2 kapı yapıyorlardı ordan aldıkları uri ile bizde ugrasalım pala toplucaz dıye bu yuzden cok ıyı oldu dedım

ESPİYELİ, -X_uCuBe_X- ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  4. anlaşılan buradaki haksız kazançtan maksat petin kamikaze modülünün kazandırdıkları.
    ilk çıktığında herkesin bildiği gibi kamikaze süreli deyildi herkez cubikon keserdi petle.haksız kazaç dendi süre konuldu.
    sanki pet kamikazesini oyuna oyuncular koymuş gibi.ve bu süre olayı kabul edilebilir.
    low kapısının sadece pet atılarak büyük yaratıkla birlikte 10 bin uriyi 5 dakikada kazanmak deyil.
    o sorun olsaydı bundan yaklaşık 4 ay önce eic şirketinde halledildi.
    yani eic şirketi bir pet atıp 10 bin uri kazanamıyordu 4 aydır.eic şirketinde sorun çözüldü.bu yüzden şirket deyişen oyuncular vardı!
    benim anlıyamadığım mmo ve vru da hala kullanılıyordu.sorun bir şirkette çözülüp iki şirkette devam etmesi anlışılır şey deyildi.
    ben burandan şunu anlıyabilirim.benim kamikazem çalışmayabilir ama başka şirket olarak deyilde petini kullanabilen oyuncular olabilir hala.işte haksızlık burada bence.
    yine söylüyorum low kapısı mantık olarak çok güzel olmuş diyebilirim.ama pet kamikazesi herkesin söylediği gibi saçmalık.
    bu şekliyle beyenenler normal oyun oynayan oyuncular deyildir.veya az önce bahsettiğim benim petimin çalışmadığı yerde peti çalışan oyuncu olabilir.
    burada sizin oyuna yenilik diye getirdiğiniz bizimde kullanmak için aldığımız kamikaze modülünü resmen geri almanız gibi görünüyor.
    buradan bunun haksız kazanç olarak görmemenizi bir oyun hatası olduğunu ve sizin biran önce bu hatayı giderip kamikazelerimizi geri vermenizi umut ediyorum. kamikazeyle adam kesilmiyor sadece yaratık kesiliyor. saygılar

5. KIYAMET modum şurya 2 cümle gercekleri yazdm diye 6 yıllk oyuncunuzn gemisini kapatabilyosnz size olan güvenim sıfır!!!

BUZMAVİ sen bi cvp ver bari ??

6. yasin yasin kapıyı yeni haliyle kaç sefer bitirdin ve hala yanında kapıya girebilecek iki kişi daha bulabiliyonmu:))))) silver bullete yazacaktım yasin özr senle alakalı deyil yazdığım

7. buzmavi

buzmavi User

Cevap istediğiniz sorunuz nedir?

Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederiz,böyle düşünmenize sevindik.Umarım sizin gibi düşünen bunun farkına varacak üyelerimizde artar.

ÈrroR_™, .-ProzeN-. ve -X_uCuBe_X- bunu beğendi.
  8. modum burda eleştiri yaptm gemim kapandi KİNG_SONER_FB nickm

9. .Pun1sheR.

.Pun1sheR. User

la millet lowda kafa patlatır kasılır urı kazanmak için hasız kazanç dersiniz he bari npclerde uri vermesin haksız kazanç

10. Çok iyi bir güncelleme olmuş lowcular kapıdan çıkıp gerçek haritalarda görmeye başladık yüzlerini...

-X_uCuBe_X- bunu beğendi.
  11. .Pun1sheR.

.Pun1sheR. User

ne hortumu bızım türk milleti gerçekten maraba, arjantinde millet ekonomi düzelsindiye sokağa dökülür bizimkiler köprü yapılmasın diye, almanyada forumlarda lowdaki npclerin verdiği uri arttırılmalı diyor bizimkiler low kapatılmalı 3. sınıf dünya ülkesi olmak böyle düşünen bir milletten kaynaklanıyor olması gerek

12. Helal olsun darkorbit yapılması gereken en güzel güncelleme yapıldı low kapısı grup kapısı adını taşıdığı gibi bir kapı olsun istedim hep herşeyiyle güzel olmuş ortada bir ödül alınacaksa o odülü almak için gereken çabanın verilmesi gerek ördek piş ağzıma düş yaratığın uyutulması haksız kazanç elde ediliyordu bence her haliyle çok güzel olmuş tebrik ediyom darkorbit yoneticilerini uridyumla para harcayarak oynayanlara karşı da çok can sıkıcı bir kapıydı böyle olması çok mantıklı olmuş en güzel olay kamikaze atılmaması konusu dahada güzel olmuş çünkü 3 kiinin bu kapıya girmesi ve kamikaze atmaları eski low kapısı gibi haksız kazanç olacaktı kamikazenin atılmaması başka bir güzel olmuş tebrikler

13. Bu güne kadar low yapıp hem rütbe hem uridyum hem tp,şp V.s. kasanlar ne olacak bu güne kadar yaptıkları yanlarınamı kalacak ?? Centryfalconun en azından verdigi rütbe puanları toplansın. Hakkımız 2 senedir yeniyor şimdi sorun düzeltildi tamam iyi hoş ama bundan önce yapılanlar ne olacak ?

-X_uCuBe_X- ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Al işte sonra Türkiye niye gelişmiyor... Buyrun.

15. _GİRİŞ_

_GİRİŞ_ User

yeni low daha iyi olduğunu savunan kamikazesiz daha iyi olduğunu savunan arkadaşlar yüzde 90 sanı lowu yapmayanlardır bu yeni low da zaten hepten kasılamazsınız kimse size acıyarak grub olup sizi lowda kasmas siz yine öyle baka kalın siz güçsüz gemilerle takılmaya devam edin ..

16. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

Ya mantıksız Sacma yaratıklar yine uyoyor adam gider falcon kessecen uyutur ubertollon keser
    ee gel gelelim bize biz legaller 2 kişi o kapıya girip cok rahat o falconu kesiyoduk 2500 uri alıoduk
    illegaller yüzüne bizim ekmeyimizle oynandı ve sen hatanı düzeltmiyosun uyumayı kapatmıosun kapıyı süs niyetine oraya koyuyosun
    kami yokmuş kamiyi ben nerde kullancam madem kullanma yeri bu kadar kısıtlı neden fiyatı ucazlamıyor
    herkez önceden lov yapardı bu kadar cok deil ama yapılıodu iris acmak için yada 2 kişi girip seri seri keserek sizler bizi dinlemiyorsunuz

ve gelip bi admin diyecek önceden low varmıydı önceden 3 m uriye gemi fullerdik şimdi 50 m uriye zor ?

17. low kapısını yapmaayanlara söylüyorum low kolayken sizde yapsaydınız ou bunu şikater etmele olmaz geminize güvenciniz yoksa ne diye lowla uraşıyorsunuz gidin kasılın lowcular lowunu yapsın yapamayanlarda kıskanmasın

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Yav biz 7/24 low yapmak zorunda değiliz e yapmayınca da geri kalıyoruz şikayetimiz bu yüzden. Biraz düşünün sonra konuşun lütfen...

19. Benim düşüncelerimi naklen yayınlamış kamikazeyi geri verin kapı güzel.o kamikazeyi biz atmasın diye almadık...

skayra1 bunu beğendi.
  20. Sevgili yöneticiler ve kıymetli oyun arkadaşlarımız Yeni low kapısı hakkında görüş bildirmek üzere bir çok arkadaşımız burada fikirlerini beyan etmiş .Bu oyunlar tanışalı 7 yıl kadar oldu ve bir çok değişiklik görüldü Oyunda yıllar yılı, En Son yaratık kesen pilotsuz botlardan kurtulduk bu büyük bir gelişmeydi yabana atılmayacak derecede bunu görmezden gelemeyiz...Oyuna 2 yıl kadar ara verdikten sonra yaklaşık 1 buçuk yıldır yine oyundayım O zamanda adil bir oyun bekliyorduk şimdide bekliyoruz herkes gibi, oyuna devam edersek ilerdede bekleyeceğiz .Yeni Low kapısı Herkes emin olsun ki ''bir kaç eksik'' harici adil hale getirildi,budurumda adeleti bekleyenler açısından büyük bir gelişmedir oyun adına,Bugün adeletin tecelli etmesinden şikayetci olanlar yarın adeletin geldiğine alkış tutacaktır eminim.. Tabiki haksız kazanç peşinde olmayan adına söylüyorum.Bu yenilik oyun yönetimin başarılarından bir tanesidir O nedenle Hepsini Tebrik ediyorum Buradan.. İyi görevler ,İyi Oyunlar Arkadaşlar.