Geri bildirim Grup (LoW ) Kapısı Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Low da bir kapı değil mi? Petin kamikazesi olmasa kaç tane delikanlı gamma yapar acaba onu da merak ediyorum?

2. Merhaba ,

LoW Kapısı da bir kapıdır fakat ne enerji ne de uridim ile açılmayan bir kapıdır. Adı üzerinde grup kapısıdır ve şu an olan sisteme göre en az 3 kişilik bir grup ile girebiliyor. Diğer kapıları açarken enerji yada uridium ile parça çıkartıp kapı parçalarını tamamlamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

biz gama yaparken pet yoktu arkadasim apis zeus yoktu gelistirmeler yoktu biliyormusunuz? ve yapardik :)

4. aynı gammayı bende yapıyordum sandığından daha eskiyim bu oyunda ama şu konuda dürüst ol. Gammayı kaç saatte yapıyordun? Bu oyuncular kamikazeye uri veriyorsa hatta bunun için vip bile çekiyorsa bilin ki kasılmak için. Yok gemi patlayacakmış yok bilmemne bunlar boş iş. Ben size söylüyorum yakında darkorbit kamikazeyide değiştircek sadece dp azken atılabilcek görürsünüz.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

biz zaman icinde ilerleme tabir etcegimiz pet havoc herkul gelistirme vs adim adim ilerledigimiz icin hicbirsey anormal gelmedi.ama ben gamayi 2-3 yada daha fazla saatte yaparken diger oyuncu bug ile kisa surede yapinca bu bize dokundu.herkes ayni sartlarda kasilirsa ses yukselmez.kami degismez sanmam nrmal haritada devam eder ilerler hatta.

6. Kamikaze olmaması bir çok kişinin ciddi şekilde moralini bozdu artık uri kasamıyoruz!

7. e-bull

e-bull User

ya ben eski low kapısı için haksızlık oluyodu diyenleri anlayamıyorum sanki millet oturduğu yerden kasıyodu deli gibi emek veriyoduk o kapıda gece gündüz uğraşıyorduk ki uri kasabilelim kesinlikle ne haksızlık oluyodu ne emek hırsızlığı.çalıştığının karşılığını alıyordun ve çokta iyi geliyordu.

ben bu oyunu bırakmıştım sebebi yeterince uri kasamamdı ne elite yapabiliyordum ne kapı açabiliyordum.bir gama açabilmem için 10 gün çalışmam gerekiyordu ancak low kapısını bir arkadaş sayesinde çözünce bıraktığım bu oyuna yeniden başlamıştım.Şimdi tadım tuzum gene kaçtı.

8. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

s.a..üşenmedim bütün yazılanları okudum, herkes bişilerden şikayetçi, lowdan urileri kazanırken, rütbeler havada uçuşurken kimsenin sesi çıkmıyordu, şimdiki low iyi bir ders olmuş oyunculara, fakaaaattttt....biz hala eski lowcuların ceza almasını bekliyoruz.bu son banlardan sonra birde bu lowcuların cezaları verilirse işte o zaman dark yetkilileri gerçekten iyi çalışıyor diyeceğiz, saygılar kolay gelsin.

skayra1, ÈrroR_™ ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  9. e-bull

e-bull User

kardeş ben buga asla bakmadım burda mesele bug değil low kapısı zorlanmadan yapılabilen kapıydı yaratığın bugunu kapatamamışlar ki yaratık gene uyuyor burda yapacağın şey basitti yaratığın uyuma bugunu kapatacaktın ki bu imkansız değil sen bugu kapatacağına komple kapıyı değiştirip zorluyorsun ve bu sefer sadece güçlü gemilerin kasılacağı bir kapı haline getiriyorsun yani bu sefer gemisi sağlam olan girecek kasacak ama gemisi zayıf olan cubilerin peşinde koşup gene sağlam gemilere yem olacak.

burdan iddia ediyorum tembel ezikler hariç bence bu lowa karşı olanların büyük kısmı parayla uri çeken kimseler çünki adaletsizlik onlar için oluyordu özellikle darkorbit açısından :)

ki hak vermiyo değilim adamlar parasını basıp şak diye uri çekerken millet low kapısından uri kasıyordu e tabii buda çok adaletsiz durum oluyordu aslında adaletsiz olmuyordu biz uri kasmak için saatlerce kasılırken parası olan gelip 10 dakkada urisini doldurup gidiyor ve savaşıyordu.

neyse artık olan oldu ama özellikle ezik gemiler için şunu diyim iki arkadaş çok rahat yapabileceği hemde bugsuz yapabileceği bir kapıydı şunu bilin ki çok güzel bir fırsattı.

inanın iki aegis apissiz zeussuz hatta lf3 dahi olmasa gene yapılabilen bir kapıydı buga kesinlikle gerek yoktu güzel bir uri kasma yöntemiydi neyse sonuçta biz ne dersek diyelim gene kendi dikinize yorumlar yapacaksınız ama ben ortalama bir ezik gemisi olan kişinin bu kapıya bir karşı duruş yapacağına inanmıyorum kesinlikle uri çekenler karşıdırlar veya program kullanmaya alışmış programsız oyunu oynayamayan tiplerdir lowa karşı çıkanlar.

skayra1 bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

low a karsi ne zaman ciktik adam geceden sabaha 12 mly uri biriktirmeye baslayinca,gun boyu low grup deyip gruptan cikip tek basina 15 dk kada bir low yapinca,tum eic low culari mmo vru gecme baslayinca ,zorla aldigimiz yada kasildigimiz urileri gg basip kapi yapipta resette halada ucmus rutbeleri yakalayamadikca ,bombos haritalarda gun boyu urasirken baskina gelenlerin avi oldukca agrimiza gitmeye basladi.hakliyiz.bug olmasaydi grupca yapilsa idi kimsenin sesi yukselmezdi yukselmedide.low olayini birakin artik geri donus olmaz ama yaratik uyutma devam ediyorsa ki duzelcekmis yenilik gelcekmis gecici cozum bu yaziyor ozaman tekrar degerlendiririz.

11. Vitamin

Vitamin User

Arkadaş, sağa baktın ceza, sola baktın ceza ,arkana ,önüne baktın ceza istiyorlar bu ne yav, donan falcona donması için sihirli kelimeler sarfetmedik,o istedi dondu bizde madem dondun lazerimizle seni ısıtılatalım üşüme dedik ne olmuş yani; ceza almamızı isteyenler sende o zaman gelip falcona bi kova su dökseydin, uyandırsaydın falconu?Ortada bi haksız kazanç yok varsaki o oyun kaynaklı donmadan dolayıdır bu nedenle oyuncuları suçlamak ceza almalarını beklemek doğru bir fikir değildir.Bu kadar ileri gidilirse kalırsınız oyunda 3*5 kişi Ve yaratıklarla, çok görev ve kapı görürsün ama sadece onları görürsünüz,tercihinizi ona göre yapın. İmza:Çorumlu petine Söz geçiremeyen Oyuncu

Son düzenlenen: 23 Şubat 2015
    LEVEL1Buçuk bunu beğendi.
  12. titans___

titans___ User

şiödi beyler bu oyun gerisi yok yani ne yapılırsa öyle kalıyor he ama bug kapanmadı gemsi iyi olanlar iyi kasılıyor malesef neyse onuda 10 seneye hallederler heralde botlar diye bir şey varmış sanki hiç yokdu ya porttan çıkamıyorduk bu botlar türlü türlü toplaması falanda var ben katlayıcı alcakdım ne dene alıyım botlar topluyor yok bana sistem yakalar demeyin ben ne gemler görüyom yakalanmadı işaretleme falan yapanlar eskiden adam haritanın öbr ucundan venom atıyordu düşman haritasında kapıdan atladım adam öbr uçdn yakaladı atladım 50 gemi vardık bunun 8i adama sıkıyordu adamla baya uğraşdık alana kadar ama bu oyunda bir ayrımcılık var mmo yu birinci yapmak için heralde fark etmez neyi hesaplıyorlar sa ne biliyim yenilik istiyoruz adamlar yeni gemi adı soruyor paralı adam lazım buraya olabilir de bence bu satışşeyleri çok az çeşitlendirme hep aynı ama kaç senedir yani mesela savaş cephane paketi olabilir uri ve katlayıcısı olan alabiliyor yada direkt kapı satabilirler bunun gibi bu şu olsun da demiyorum kendileri neden bu kadar at gözlüğüyle bakıyorlar biz para maddesi olarak görülüyorzu etkinlik yapıyorsunuz da gerçekden zorlarda oyun

13. Vitamin

Vitamin User

Hile kullanmak oyun bilmeyenlerin işidir,Kendine güvenmeyen ve beceri eksikliğinden, kaybetme cesareti kırılmışların sarıldığı yöntemdir, Evet bu yolla bir çok rütbe yaptılar Albayından, Kurmay Albayına hatta Generaline kadar,Ve halende devam ediliyor, o nedenle oyunda rütbelere itibar edilmiyor bu saatten sonra edilmezde Çünki bir çok hile kullanarak arayı açmış durumdalar, bannda almıyorlar zaten o sebeble burada yapmanız gereken,sohbetinize,muhabbetinize, bakın Derim.Burada ne yazılırsa yazılsın değişen birşey yok, uzaktan vuranlar ve mikser gibi hileler kullanların bann alması için attığımız mesajlar ile sadece zaman kaybediyoruz bunu herkes böyle bilsin.Kimler ne kullanıyor Herkesin iyi bildiği bir ortamdayız Hile Kullananların oyun bazında her zaman kazandığı bir oyun olmuş bu oyun.Uzun lafın kısası on binlerce tl oyuna para harcamış arkadaşlarımızın pişmanlıklarını dile getirdim burada,neden para yatırdık böyle bir oyuna demelerindeki özet fikirleri yansıttım buraya,Herkese keyifli sohbetler..

LEVEL1Buçuk ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. eger hile bilse öyle bir kullanırki:)

15. Vitamin

Vitamin User

Hile bulmak zor birşey değil palladium bunu herkes bilir,önemli olan onu kullanıp kullandıktan sonra şahsına sarfedilen kem sözleri kabul edebilmek,Bu biraz genişlikle alakalı..

LEVEL1Buçuk, titans___ ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Niye böyle diyorsun? İsteyen kendine engel olabiliyor. Benim oynadığım bir online oyun var ve oyunun %75-80 i multi yani bir hesap açıp para kasıp asıl oynadığı hesaba atıyor. Ve bu kadar çok kişi bunu yapmasına rağmen çok az kişi ceza alıyor. Ama ben bunun yanlış olduğunu bildiğim için emeğimle geliştiriyorum hesabımı. Bu oyunda da low kapısına arkadaşıma beraber 1 hafta kadar günde 6-7 kez girdik. Ama sonra yanlış olduğunu, haksız kazanç olduğunu düşünerek girmeyi bıraktım.

Vitamin bunu beğendi.
  17. titans___

titans___ User

hile bulmak kullanmak kolay kolaycı olmak da kolay kolay olmakda kolay bu oyuna parada verdim hileye para versek ne olcak ha o ha o kötü söz sevenler kulakları sağır olmuyormu çınlamakdan anlamak da zor hileye alışmış millet herkezi kendi gibi sananlar yazar öyle ianki herkez sen değil fark edebilmen imkansız

18. emin ol şu anda senin kulagın daha fazla çınlıyordur anladın sen onu haha:)herkes ben olamaz cunku ben senin gibi ifade etmede zorluk yasamıyorum...hesabını goster eger kimde azsa falcon bıraksın oyunu razımısın bu kadar iddalıyım senin gibiler burda anca yazar habire yazar yazmayıda sever:)hahaha anladın sen onu devam et yazmaya belki admin yaparlar seni

sana bi lafım yok kardesim sen iyi niyetinle söylğyorsun saygım var digerleri gibi üstü kafalı laf cakmıyosun kulak cınlaması gibi...gerci bidaha laf edecegi kalmadı cevabı aldı:)onun kulagına bi cisim gitmiş sanırım ondan dolayı cınlamayı iyi biliyor:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  19. kapı daha ne zaman deişcek acep kimse oyuna girmiyor bi online oyuncu grafiğinize bakın hele haftasonları bile haritlar boş

20. Vitamin

Vitamin User

Palladium
    Palladium, şu1:Yukarıda kullandığın 'üstü kafalı laf çakmak' diye bir ifade yoktur. Doğrusu Üstü örtülü konuşmaktır, doğrusunu öğrenmen ve diğer arkadaşlara kötü örnek olmaman gerektiğinden dolayı düzeltiyorum, bu arada sende doğrusunu öğrenmiş olursun,Buda 2:seni 2 defa havaya atıp 1 defa tutmuşlar belliki,1 cümle yazıp bi sanal kahkaha atıyorsun. Hey gidi
    fani dünya nelere kadirsin:) NOT:Titan nikli oyuncu adminde olacaksan türlü türlü oyuncular ile karşı karşıya kalacaksın yukarıda görüldüğü gibi ,gel bir an evvel vazgeç bu yoldan geç olmadan:)

Son düzenlenen: 1 Mart 2015
    LEVEL1Buçuk bunu beğendi.