Geri bildirim Grup (LoW ) Kapısı Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yorum yapmiyim dedim ama yapacam low kapısına yenilendiğinden beri hiç girmedim çünki oyuncuların gereksinime göre yapılmamış kafanıza göre güçlendrmiş şartlar katmışsınız ve pet atılmıyodu flan ben hiç girmiyorum low kapısına artık daha farklı yapılabilirdi. çok saçma kurallar gelmiş ben tek başıma yapmak istiyorum arkdşlarım her zmn yanımda olmuyor ama tekte yapamicam pette atamicaksam kusura bakmayında yeni gelen lowdan son derece olumsuz etkilendim.puanım bigboint ekibine samimiyetimle 10 üzerinden 0.

skayra1 bunu beğendi.
  2. Kandereli

Kandereli User

Kesinlikle çok iyi oldu rütbe almış başını gidiyordu iyi bir önlem olmuş oldu

3. R€€ß

R€€ß User

adalet....

bu yazımı okurken taraflı oldugumu sanabılırsınız.yanıldınız...!

adalet aslında güçlünün cebindedir. su an low kapısına yapılan gibi. sonuç: daha fazla kazanma arzusu,sonuçta bu oyun bir ticaret ve ana kaynak para kazanmaktır.

o zaman soralım?

madem haksız kazanç olduğu için kapı 3 kişiyle ve kamikazesiz ayrıca yaratıklar teker teker kesiliyor.

soru: ADALET NERDE?

1-madem adalet olmalı ki süpheli o zaman tüm hartalardaki kutu tuplayan botlar hacklansın.
    2-normal kapılarda kamıkaze kullanılıyor buralarda da kamıkazeler kullanılmasın dolayısıyla pet kalksın.
    3-kendi şirketinden olana hiçbir haritada saldırılamasın.
    4-5-3 pala toplama yeri 3 e ayrılsın ve tüm şirketler kendi yerlerinde toplasın. oraya dalet en cok lazım olan sey.hatta gunluk pala sınırı gelsın;böylece hıcbır gemı elıtlık bakımından ucup gıtmez.
    5-tüm yaratık bugları kalksın. cok ta kolay kesılmesın.
    6- uri fiyatları ucuzlasın. boylece gemıler arasındakı sınıf farkları hatta oyundakı sınıf farkları sonunda yok olur.
    7-kapılara sınırlama gelsin. günde 100 kapı yapılmaması gibi
    8- kapı ödülleri sanla değil direk verilsin. havoç herkül lf4 gibi
    9-el altından bot satısı durdurulsun.
    10-adalet işte boyle bişeydir: SIRF LOWDA 3-5 URİNİN ONÜNE GEÇİP URİ SATTIRMAK SA ADALET BENCE COK YANLIS YOLDASINIZ.

FİKRİM TR7 ZAMANI GELMIŞTIR.

nacizane fikrimdir.

SAYGILARIMLA.

skayra1 ve ÇORBACI bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1) Botcuları, tıklama programı kullananları zaten bannlıyorlar.
    2) Kamikaze petin yararlarının sadece %3 ü bence. Hammadde toplarken, kutu toplarken çok yardımcı oluyor. Ticaret modülü sayesinde rahat credits kasabiliyoruz, radar sayesinde rahatça istediğimiz yaratığı bulabiliyoruz vb.
    3) Buna bende katılıyorum.
    4) Bence 3 e ayrılmamalı şuan ki hali iyi. Sonuçta adam düşman ve rakibinin güçlenmesini neden istesin? Bu yüzden kesiyor.
    5) Buna da katılıyorum kalkmalı artık şu uyutma sorunu.
    6) Bence şuan ki hali iyi.
    7) Bence gelmesin parası olan istediği kadar kapı yapar ben buna karışamam.
    8) Bunda ne demek istediğini anlayamadım.
    9) Ah o bot satanları bulsam muştayla dövücem -,-

5. #tOrk#

#tOrk# User

heralde birileri seni seri şekilde patlattı, sen de o kızgınlıkla gelip bunları yazdın.. yazdıklarından benim anladığım "benim istediklerimi adalet olarak kabul edin".

.-Prozen-. 'in yazdıklarına katılıyorum. 3. madde de "kendi şirketinden olan ve savaş halinde olunmayan tüm gemilere saldırılamasın" olarak düşünülebilir.

elitlik, sınıf farkı vb. farklar olmasa, kardeş kardeş, sadece yaratık keserek oynar gideriz heralde.. :)

6. Hatayı başka bir hatayla kapatmak yanlış...

7. Hepimizin bildiği gibi low kapısına 3 kısı olmadan girilmiyor bundan dolayı tek başına oynayan oyuncular low kapısı yapamıyor. Bu tek oynayan arkadaşlara haksızlık oldugunu düşünüyorum. Tamam kapıdakı yaratıklar 3 kat daha fazla vursun canları 3 kat daha fazla olsun ancak tek girebilelim. Low kapısına 3 kısı değil tek başımıza girmek istiyoruz

Teşekkürler

8. Kapının mantığı Grupça kasılma kapısı dediğin çok mantıksız değil mi ?

9. grup kapısı ancak bır kapı varsa butun üyelerın yararlanması lazım değilmi ?

10. Bence hiç güzel bir çalışma değil solo takılan arkadaşlara büyük haksızlık vede kamikaze atılmaması nereden çıktı oyuna koymuşsunuz bazı yerlerde kullanamamak saçma olur o zaman hiç bir yerde kullanmayalım kaldırın kamikaze olayını bu demek nedir bu anlamadım gitti.Azıcık mantıklı hareket etseniz süper olurdu.

8) Kapı ödüller şansla verilmesin %33 şans çıkma şansı değilde direk ZETA HAVOCmu veriyor %100 versin diyor o zaman kötü olurdu KAPPA LF-4 HERCULES MUL-BO3 veriyor bir şans olması lazım ZETA zaten kolay çıkıyor HAVOClar EPSILON yapan direk LF-4 alırsa adam direk gemi açar para yatırır veya haksız kazançla gemiyi 2 3 ayda fuller çok kötü olurdu böyle iyi örneğin %33 %50 farketmezde bir şans olması lazım bu isteğin gereksiz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2015
  11. kardeşim ben de low'un şuanki halini sevmiyorum ama dediklerin adalet kapsamında şeyler değil. Biz emek veriyoruz güzel bi gemi yapıyoruz ama kendi şirketimize sıkamayacaz bence çok ama çok saçma. Paladyumda da kimseye sıkamayacaz o da gene saçma. Kabul edin artık paladyumu gücü yeten toplayacak öyle kalın sıkamayan 2 bin vuran gemiler değil.

eeee 50 zetada 11 tane havoc çıkardım ben napayım? 34 kappa 6 hercül zaten içler acısı????

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2015
  12. Böyle bir şey olamaz 2 saat de bitiyor kapı tek başına kesen birinin cephanesi dayanmaz 160.000 bin atış gidiyor rahat 130.000 x2 13.500 x3 24.500 SAB-50 böyle kimseye cephane dayanmaz nerede uridium toplayalım biz?Çok kötü bir şey grup kapısı adı üstünde diyeceksiniz 3 kişi girdin 2 kişinin işi çıktı kalan kişi kesmeyecek mi?Bu işe bir çözüm gelmesi lazım.Tek takılan oyunculara büyük haksızlık gruptakiler düşse yine aynı şey hem tek kalan kişinin cephanesi biter.Düzeltilmesi lazım ACİLEN.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyide grup kapisi bu tek kisi yapilmasi icin duzenlenmemis bug bulup tek kisi yapmaya alisildigi icin size simdi az gelio...bu hep boyle idi gruptu...ayricada 15.dkkada bir okadar kazanc saglanmasi normal deilki..ozaman x3 teki uri cekiminin anlami yok..denge bozan durum ve duzeltilmeside muhakkak.

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sonunda adalet yerini buldu bir sürü oyuncu banlandı.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

istismarlari onleyen ve caydirici bu son tutumunuzdan oturu ekibinizi kutlarim,guvenimiz tamdir tesekkurler.

16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu cezaların gelmesi gerçekten çok iyi olmuş adalet yerini bulmuş.

17. Bot banlanmasının ertesi günü low bugu kullananlarında banlanması çayın yanında simit gibi oldu :D sıralama şuan süper rütbe puanıda iyi durumda helal olsun :)

Ek: Ama bir şey farkettim çok az banlama olmuş 30 günlükleride süresiz banlasanız iyi olacak :)

18. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın buzmavi Adminim;

Evet ADALET i sağladığınız için ellerinize sağlık, hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ayrıca sizlerden bir ricam var; şu oyunda hala hakaret ve küfür eden ve hala banlanmayan, ( Chat banı aldığı halde, başka bir nikle gelerek, küfürlerine devam edenler ) güçlü gemileri olan, güçlü klanlara üye, birileri tarafından korunduğunu düşündüğümüz, ( Gemisi hala kapatılmadığı için böyle düşünmek zorunda kalıyoruz. ) oyunumuza yakışmayan üyelerinde bir an önce gemilerinin kapatılması ( kapatılması diyorum, çünkü; huylu huyundan vazgeçmez. ) dileğimizdir.

Saygılarımla.

19. Geçici banlanmaları protesto edecem :D alayına ban ban üstüne bir daha ban :)

20. _DODGE_

_DODGE_ User

Hala falcon uyutup kesen var ya :(

Lowda hala buglar oluşmakta.