Grup Ödül ayrımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ödülden Men Etme Seçeneği Gelmelimi?

1. Gelmeli

oy sayısı 4
    80,0%
  2. Ben yardımsever birisiyim (Gelmesin)

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çoğumuz kasılırken klanı ile grup olur ve sırf aynı haritada oldukları için gruptaki sıkmamasına rağmen cibu bos tallon vb. yaratıklarımızdan ödül alırlar. Ben şöyle bişey düşündüm gruptayken Ö.M. (Ödülden Men) Seçeneği olacak ve gruptaki o kişi yaratığa sıkmıyorsa ama başka bişeye sıkıyorsa yine ödül alamayacak bu özellik yaratık kaçmaya başlarsa ve o sıksa bile etkinleştirilebilir.

2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz durumda bir sorun var.. Şayet portalda yada başka bir saldırıya korumalı bölgede duruyorsa zaten ödül alamaz. Eğer açıkta başka npc kesiyorsa ondan diğer kişilerde ödül alıyor diğerlerinin imha ettiğinden de yani kısaca haritada kasılan herkes bir birinden ödül alıyor.

Bence haritada npc kesiyorsa ister aynı npc'ye ister başka npc'ye saldırsın bir sorun yok.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Grup başkanının ayarlama yetkisi olursa sadece olabilecek bir durum ben destekliyorum.

İyi forumlar

4. sadece grup başaknı değil herkes kullanabilecek buna tıklandığında herkesin kestiği yaratık kendine ödül verecek tabi bi tek o sıkıyorsa :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.