GRUP

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

GRUP KATILMA BAŞVURUSU?

1. OLMALI.

95,5%
  2. OLMAMALI.

4,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biz birileriyle birlikte grup olarak oynarken klandaki üyeler veya diğer arkadaşlarımızda bize istek yolluyorlar ama davet edilen kişi zaten grupta falan diye bir şey çıkıyor.Sonra bizim onu gruba almamız gerekiyor.Bunu farketmeyince chatten özelden falan yazmak uzun sürüyor.Bunun yerine zaten grupta olan birine grup yolladığımızda o üye için gruba katılma başvurusu yapılmış olsun yani klan gibi sadece grup için

... adlı üye gruba katılmak istiyor diye sadece grup başkanında görülecek yada tüm üyelerde gibi daha geliştirilebilir sadece basit anlatım yaptım.

2. Bu sefer becermişsin işi . Sen kaptın bu forumu SAD:İA:SDA:SD

3. :D üstteki şıkkı dışarı taşırmadan işaretleyiniz :D

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Konuyu destekliyorum oyum olumlu.Gelecek desteğe göre iletebiliriz.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. Bence çok mantıklı tebrik ederim..
    Oyum Olumlu..

6. fikir güzel ama böyle bi konu açıldı 1 ay önce :D

7. onu dikkate almamışlardır :D istek sayısı artsın konu yukarıda kalsın.

8. :D tamam

9. iyi fikir.olabilir dedim.

ve bu arada neden benim mesajlarım 0 ben daha önceden 100den fazla mesaj yazmıştım resimde gtmiş?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  10. konuyu güncel tutalım.

11. bak bu fikir hep aklımdaydı ama foruma açmayı üşenmiştim güzel düşünce

12. teşekkürler

13. yokmu ilgilenen?

14. BonusRasta

BonusRasta User

Benden de olumlu oy aldın, hadi bakalım

15. bunada bir yorum yapın :)

16. Çok iyi düşünmüşsün bu bann alan arkadaşlar için de iyi olmuş oyum olumlu arkadaşlarıma da söyleyeceğim onlarda beğenir belki.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.