Grupsuz Cubi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _GEBER_ULAN_ tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik görevlerinde cubi kesmekte var. Haliyle benim gibi bilgisizler böyle konu açar :p.

Sorum.Grupsuz cubiyi şirket arkadaslarımız ile kessek ilk biz sıkmasak bile sayılıyor mu bu göreve yani kesmiş sayılıyormuyuz?

Ödül paylastırıldıgına göre kesmiş oluyoruz sanırım :D

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

görevi tamamlamak için cubinin kırmızı yanması gerekiyor.diğer türlü işlemiyor.

3. Gurupsuz kırmızı görünmüyorsa sana yazmaz.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Grupta iseniz,grup arkadaşınızdan birisi sıksada Cubikon size yazar.

Grupta değil iseniz öncelikli olarak sizin sıkmanız ve size kırmızı yanması gerekir.

Keyifli Forumlar.

5. Captivity

Captivity User

Bence yanına 2-3 kiş alırsan içlerinden biri aegis olursa gece düşman haritasında kesebilirsin :D Ben öyle tamamladım görevi

6. senberk99

senberk99 User

Valla sırf o görev için en az 20-30 kişi vardı cubide ve hepsi daha cubi başlamadan diğerine giddiyolardı ki alabilisinler diye ama alamadılar.Çünkü kestim hepsini :D

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Cubikon'un görevinize yazması için ya grupta bulunup beraber kesmek zorundasınız yada yaratığa ilk damageyi verip yaratığın size kırmızı yanmasınız sağlamalısınız.Bence bir gruba girip görevi bitirmeniz daha hızlı olacaktır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.