Gruptan Hesap Çalınması ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminlerim,modlarım veya yetkili her kimse...
    Benim bir sorum var.Son zamanlarda böyle şeyler geldi kulağıma gruptan gemi çalınıyormuş.Bu doğrumu ? Şimdi biz gönül rahatlığıyla gruba giremiyecekmiyiz ? Öyle oyun oynanmazki
    Lütfen böyle bişey olmasın :(

Maqa67 bunu beğendi.
  2. Adamlar süper zekamı oldu gruptan çalıyor :D

3. Bu açık önceden oyunda bulunmaktaydı. Sonradan kapatıldı diye biliyorum.

Maqa67 bunu beğendi.
  4. eski zamanların full+full gemisi süper bişeydi bende full dum pazar sabahı bir yamato gemisi bana grup attı bende kabul ettim heralde yardım istiyicekti neyse kabul ettim abi kasarmısın zırt pırt 30 dakka sonra oyundan attı ne gmaile ne gemiye girebildim ne koymuştu ama be :(

Maqa67 bunu beğendi.
  5. ya korkutma beni :D

Maqa67 bunu beğendi.
  6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gruptan çalınma olayı kapatıldı ama bazı oyuncular kendilerini admin olarak tanıtıp sizlerin hediye kazandığını ve bunu hesabınıza yüklemek istediğini bunun içinde sizin kullanıcı adınız ve şifrenizi istiyor bunlara lütfen kanmayın. Hiç bir zaman bizler sizlerin kullanıcı adı ve şifresini istemeyiz.

İyi Forumlar

Maqa67 ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. Chatte sarı yazmıyorsa neyine güvenecez adminim güvenip bilgileri veren olursada yapacak bir şey yok :D

8. Anladım Modum teşekkürler konu kilitlenebilir.

9. dikduran1

dikduran1 User

kilitlenmeden yazayım dedim..
    gruptan hesap mı çalınır yahu.... bu nasıl açıkmış..

10. Size bi hikaye anlatıyım, face'de bi arkadaş sürekli fotoğraf paylaşıyordu darkorbit ile ilgili işte kapı yapıyorum falan filan diye. Ekledim nasıl bu kadar hızlı kapı açıyosun falan falan falan sohbet ettik işte. Sonra beni gruba çağırdı, gruba çağırdıktan 5 dakika sonra bağlantım koptu f5 atayım dedim f5 attıktan sonra kendi kendine hangara girdi diroitlere falan girdi kendi kendine oldu bunlar daha sonra şifremi değiştirdim hızlı bi şekilde 2-3 defa arka arkaya bir daha da olmadı. O arkadaşlada gruba girmedim bir daha.

11. guvenmediginizle grup olmayın ben klan arkadaşlarımla sadece oyunda muhatap oluyorum özelikle TR5 te hırsız bir klan var dikatli olun TR5 te gençler link vb hiçbişey tıklamayın (youtubeden siz video izlerken yuklerken indirken çalıolar haberiniz olsun dikatli olun )
    hırsızların çogu oyuna geri dondu

12. Şimdi varmı böyle bir açık emin olamadım ki ...

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar şuan için bu mümkün değildir. Lütfen ve lütfen bedava uridium yada kappa taktiği lf4 taktiği altında sizlere sunulan veya kendisini admin olarak tanıtan kişilere güvenmeyiniz hiç admin sizin özel odaya otomatik olarak davet edemez. Sizler özel açtığınızda admini isterseniz admin sizlerin açtığı odalara girebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.